Kermis Uitgeest 2023: Dit staat op de planning!

Uitgaan
De kermis in Uitgeest gaat weer beginnen!
De kermis in Uitgeest gaat weer beginnen! (Foto: rodi.nl)

UITGEEST - De kermis is vanaf zaterdag 1 juli 2023 weer terug in Uitgeest! Door het hele dorp worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Uitgeest 2023.

Kermis Uitgeest 2023

Van 1 tot en met 5 juli is het weer tijd voor de kermis in Uitgeest. Deze gezellige kermis vindt plaats op verschillende locaties in het dorp. Bij Café ‘t Portiertje en café Buona Sera aan de Langebuurt en een deel van het Meerpad is er van 10:00 uur tot 1:00 uur van alles te beleven. Ook op de ijsbaan tussen de Geesterweg en Het Mollenveld is het feest, hier kun je terecht van 12:00 uur tot 24:00 uur. De ingang is aan de Populierenlaan en Castricummerweg.

Een andere populaire plek tijdens de Kermis is café-restaurant Klaas in Uitgeest. Hier is de Klaas kermis te vinden van zaterdag en zondag van 16:00 uur tot 1:15 uur, maandag van 8:00 uur tot 16:00 uur en dinsdag en woensdag van 19:00 uur tot 1:15 uur. De kermis verspreidt zich over de Middelweg, Van Nienesstraat en het plein bij het gemeentehuis.

Of je nu van kermisattracties houdt, graag een dansje waagt in de feesttent of gewoon van de gezelligheid wilt genieten: de Uitgeester Kermis biedt voor ieder wat wils. Mis het niet! Hier vind je meer informatie.

Kermis Uitgeest openingstijden

De openingstijden van kermis Uitgeest zijn doorgaans van ongeveer 14:00 tot 23:00 uur. Voor de definitieve tijden houd je de Facebook-pagina van Kermis Uitgeest in de gaten.

Kermis Uitgeest attracties

De Kermis van Uitgeest heeft een ruim aanbod aan attracties voor jong en oud. Zo zijn er diverse spectaculaire attracties zoals de Breakdance, de Trampolines en het Funhouse. Maar ook de traditionele kermisattracties zoals de botsauto’s, de draaimolen en de grijpkranen ontbreken niet. Voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte met bijvoorbeeld een mini-draaimolen. Naast de attracties is er ook genoeg te eten en te drinken op de kermis. Denk aan suikerspinnen, oliebollen, hamburgers en natuurlijk de klassieke kermis snacks zoals popcorn en churros. Er is voor ieder wat wils op de Kermis van Uitgeest!


Kermis Uitgeest openingstijden

De openingstijden van kermis Uitgeest zijn doorgaans van ongeveer 14:00 tot 23:00 uur. Voor de definitieve tijden houd je de Facebook-pagina van Kermis Uitgeest in de gaten.

Kermisloop Uitgeest 2023

Zet maar alvast in je agenda: zaterdag 1 juli 2023 om 16:00 is de 5e editie van de Kermisloop Uitgeest. Het eerste lustrum van de Kermisloop van Uitgeest mag je uiteraard niet missen! De Kermisloop in Uitgeest is een jaarlijks evenement dat veel lokale en regionale hardlopers aantrekt. De route van het parcours voert de deelnemers door Uitgeest en langs het water van het Uitgeestermeer.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, waaronder een kidsrun voor de jongere deelnemers. De sfeer tijdens de Kermisloop is altijd gezellig en er is veel publiek langs de kant om de deelnemers aan te moedigen. Na afloop van de loop is er de mogelijkheid om bij te komen op het Kermisplein, waar allerlei attracties en kraampjes te vinden zijn. Hier vind je meer informatie.