Jouw CV uitbreiden met cursussen van Buddywise?

Algemeen
Studeren is 'fun' bij BuddyWise.
Studeren is 'fun' bij BuddyWise. (Foto: aangeleverd)

Wil jij jouw kennis uitbreiden? Bij BuddyWise heb je oneindig veel mogelijkheden om dit te verwezenlijken. Bij BuddyWise draait het erom dat het studeren ‘fun’ is. Je hebt de mogelijkheid om apart te leren of om jouw kennis en vragen te delen met een enthousiaste community. Echter, doe je een cursus niet voor niets. Je wilt natuurlijk een diploma verdienen zodat jij jouw portfolio kunt aanvullen! Geen zorgen, bij BuddyWise heb je de mogelijkheid om voor de meeste cursussen een diploma te verdienen. Ben jij benieuwd naar jouw volgende cursus? Lees dan snel verder en ontdek unieke cursussen van BuddyWise. 

Leer de belangrijkste taal

Engels is een wereldtaal, dit wil zeggen dat deze taal in enorm veel landen verstaan en gesproken wordt. Hierdoor kan een taalcursus Engels enorm veel deuren voor je openen. Wanneer je zaken wilt doen met een zakenpartner uit India of je wilt gamen met je Engelse vrienden. Engels kun je op verschillende manieren gebruiken. Maar wat houdt de taalcursus Engels eigenlijk in? 

Iedereen weet dat het vervelend is wanneer de persoon tegenover je, je niet kan verstaan. Onder andere hiervoor heeft BuddyWise de taalcursus Engels mogelijk gemaakt. Op het eind van deze cursus heb je de mogelijkheid om examen te doen voor een internationaal erkend Cambridge diploma of voor een normaal BuddyWise diploma. Lees hier meer over de taalcursus Engels van BuddyWise.

Handletteren

Heb je liever een cursus om jouw vrije tijd aan te besteden? Geen probleem, BuddyWise heeft de perfecte cursus voor jou! Wanneer jij graag woorden, zinnen en letters tot leven wilt laten komen, heeft BuddyWise een cursus handletteren. Deze cursus kun je beginnen zonder dat er enige kennis van handletteren nodig is. Je begint met het laagdrempelig natekenen. Daarna heb je de mogelijkheid om zelf jouw creativiteit te laten zien. Je leert handletteren met doodles, kaders, banners en nog veel meer. 

Deze cursus is opgezet als een laagdrempelige en ontspannende hobbycursus. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om de lessen in een aangenaam tempo te volgen. Maar is deze cursus alleen voor hobbyisten? Nee, deze cursus is ook perfect voor mensen in de horeca die hun krijt menu levendig willen maken en voor mensen die in de creatieve sector werken en hun design willen verbeteren. Ben jij al benieuwd naar wat de cursus handletteren voor jou kan betekenen?

STAP-budget

De meeste cursussen kosten natuurlijk geld, maar dit betekent niet dat jij degene bent die het betaald! Vanaf 1 maart 2022, is het mogelijk om gebruik te maken van het STAP-budget. Maar wat houdt dit budget eigenlijk in? 

Met het STAP-budget hebben werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid om €1000,00 aan te vragen voor scholing en ontwikkeling. Met dit budget heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een training, opleiding of cursus. Je hebt de mogelijkheid om één keer per jaar dit budget aan te vragen en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een startperiode elke twee maanden.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent om jouw CV uit te breiden of om je om te scholen naar een ander vakgebied, is BuddyWise een zeer goede oplossing. Waar de cursussen van BuddyWise relatief goedkoop zijn, wil dit niet zeggen dat je dit bedrag alsnog zelf hoeft te betalen. 

Je hebt de mogelijkheid om jouw taalcursus Engels of cursus handletteren volledig vergoed te krijgen door middel van het STAP-budget. Hierdoor kun jij één keer per jaar leren hoe jij woorden en zinnen tot leven laat komen of hoe je vloeiend wordt in het spreken en verstaan van Engels.

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie