Oosthuizens auteur schrijft vierde boek

Algemeen
Miranda Nanda Maria van Dijk: ‘De vleugels van moed’
Miranda Nanda Maria van Dijk: ‘De vleugels van moed’ (Foto: Aangeleverd)

OOSTHUIZEN - Het vierde boek van auteur Miranda Nanda Maria van Dijk ‘De vleugels van moed’ is onlangs verschenen. Miranda schrijft boeken met ingrijpende of taboegevoelige thema’s om daarmee haar lezers aan te moedigen en te steunen. Voor dit boek interviewde ze 100 mensen over jezelf gelukkig kunnen maken.

Miranda belicht in het boek alle aspecten waardoor we hunkerend op zoek gaan naar geluk in de buitenwereld, terwijl het daar zelden te vinden is. “Er wordt veel geleden onder de druk van maatschappelijke verwachtingen. Veel mensen zijn daardoor als vanzelfsprekend gericht op een geliefde die hen compleet en gelukkig moet maken. In ons hunkerend najagen van liefde, zijn we gericht op een surrealistische prins of prinses op het witte paard, we denken het alleen niet te redden of vinden het pijnlijk confronterend om alleen te zijn. 

Harmonieuze basis

Maar vooral weten we niet hoe we onszelf gelukkig kunnen maken en fijn gezelschap voor onszelf kunnen zijn. We hebben niet geleerd een harmonieuze basis in onszelf te ontwikkelen, onze focus is voornamelijk naar buiten gericht, waar we denken dat het grote geluk te vinden is.”

Het boek is vóór de investering in de relatie met jezelf, omdat daar het essentiële te vinden is. De Vleugels van moed biedt eye-openers en concrete antwoorden. De auteur breekt taboes open en nodigt uit om de geest op te rekken, waardoor het mogelijk wordt levensveranderende stappen te zetten naar innerlijke rust en je vrij voelen. 

De vleugels van moed is online te koop via https://www.boekenbestellen.nl/boek/de-vleugels-van-moed-pb/ Via de boekhandel op titel of ISBN nummer 978-90-827438-4-5. Meer informatie: www.mirandanmvandijk.com.