Nikita en Kelly voor de winkels.
Nikita en Kelly voor de winkels. (Foto: Evert Ruis)

Ondernemers Nikita en Kelly zijn buren: “Leuk om dromen waar te maken”

Partnerbijdrage

VOLENDAM - Toeval bestaat niet. De twee jonge ondernemers Nikita Visser (35) en Kelly Crielaard (27) begonnen eerder dit jaar vlak naast elkaar een onderneming op de Julianaweg in Volendam. Nikita opende het tweede filiaal van Cedille Speegoed, Kelly startte met Little-Me: een stijlvolle boutique in baby- en kinderkleding, luxe babykamers en exclusieve kinderwagens.

Nikita Visser herinnert zich hun eerste ontmoeting aan het begin van dit jaar goed. “Ik leidde al zes jaar een speelgoedwinkel op het Gelderlandplein in Amsterdam: Cedille Speelgoed. Omdat ik steeds weer de vraag kreeg om ook in de buurt van Volendam een vestiging te openen, ben ik op zoek gegaan naar een geschikt bedrijfspand. Dat vond ik op de Julianaweg. Kelly zat in het naastgelegen pand en kwam al snel even kennis maken.” De energieke Nikita is een harde werker die al jaren haar onderneming op haar eigen manier leidt. “Ik reis de wereld over om in te kopen: beurzen bezoek ik het liefste in mijn eentje, de meeste zakelijke beslissingen neem ik ook alleen.”  

‘We gaan voor de totale beleving’

Toch leidde haar ontmoeting met Kelly tot een bijzondere samenwerking. “Wij delen dezelfde visie. Van iedere dag willen we een feestje maken: voor onze klanten, ons team en onszelf. Dat betekent dat we, naast een kwalitatief hoogwaardig en zoveel mogelijk duurzaam assortiment, er alles aan doen om de klant blij te maken.”

‘Nee’ kennen ze niet

Het woordje ‘nee’ kennen ze niet. Kelly: “We doen er alles aan om de klant te helpen en dat doen we door een persoonlijk én eerlijk advies te geven. We gaan voor de totale beleving: van een geurig kopje koffie bij binnenkomst tot en met kleding die in beschermend vloeipapier en een luxe tas wordt verpakt. Nikita heeft voor haar assortiment het allerleukste inpakpapier dat er bestaat: dat is al een cadeautje op zich!” 

‘Klanten komen zelfs uit Groningen’

Little-Me voert luxe merken als First, Tartine Et Chocolat, Malvi & Co. en Il Gufo en bij Cedille Speelgoed kunnen klanten terecht voor onder andere Siku, Corolle, Djeco, Grimms, Magna-Tiles, Micro-Step en Steiff. Zowel Nikita als Kelly zoeken het in de inkoop voornamelijk over de grens. Kelly: “Daar komen de mooiste en meest bijzondere artikelen vandaan. Door social media en Pinterest weten mensen steeds beter wat er allemaal mogelijk is. En hoe leuk is het als je kunt helpen die dromen waar te maken!” ‘Oh, wat gaaf! Ken je deze nog van vroeger?! Corolle poppen: die ruiken zo lekker!’ Dit zijn de reacties van klanten waar Nikita blij van wordt. Nikita: “We hebben allebei een volwaardige online webshop waar we het complete assortiment aanbieden. Maar klanten vinden het toch het allerfijnste om de producten te zien, te voelen en te ruiken.” Kelly vult aan: “Klanten komen zelfs uit Groningen en Zwolle speciaal naar Volendam.”

 In Little-Me zorgen de zachte kleuren, ruime opzet en stijlvolle inrichting voor een haast serene omgeving, terwijl Cedille Speelgoed met haar kleurrijke assortiment een vrolijke en gezellige, maar vooral uitnodigende winkel is. De zaken vormen een perfecte aanvulling op elkaar: net als de twee ondernemers zelf.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Waterland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Fwd: 50 jarig bestaan Dorpshuis Beets Algemeen 25 nov, 16:16
Afbeelding
Sint intocht Ilpendam 2022: bekijk de foto’s hier Fotopagina 25 nov, 13:44
Afbeelding
WK: zó stimuleerde Qatar de nationale voetbalgekte Oranje 24 nov, 15:00
Afbeelding
WK 2022: de best betaalde voetballers Oranje 24 nov, 13:30
Afbeelding
Waar kun je (gratis) parkeren in Waterland? Algemeen 24 nov, 13:14
Afbeelding
‘1000 en 1 Dijkgraven’ te zien bij Hoogheemraadschap Algemeen 23 nov, 09:02
Afbeelding
WK-shirt Rode Duivels te controversieel voor Qatar Oranje 23 nov, 08:00
Afbeelding
WIN! Vul de Sint-puzzel in en maak kans op mooie prijzen Winactie 23 nov, 08:00
Afbeelding
Uitgestelde klussen Algemeen 23 nov, 07:52
Afbeelding
Alle ogen gericht op de goudhaantjes tijdens WK Qatar Oranje 22 nov, 16:42
Afbeelding
Persbericht Jongeren met 50% korting naar het Zaantheater Algemeen 22 nov, 15:40
Afbeelding
Koeltassen laten bedrukken? Dit moet je weten Algemeen 22 nov, 15:08
Afbeelding
Openingstijden supermarkten Monnickendam tijdens feestdagen Winkelen 22 nov, 13:40
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief