Nikita en Kelly voor de winkels.
Nikita en Kelly voor de winkels. (Foto: Evert Ruis)

Ondernemers Nikita en Kelly zijn buren: “Leuk om dromen waar te maken”

Partnerbijdrage

VOLENDAM - Toeval bestaat niet. De twee jonge ondernemers Nikita Visser (35) en Kelly Crielaard (27) begonnen eerder dit jaar vlak naast elkaar een onderneming op de Julianaweg in Volendam. Nikita opende het tweede filiaal van Cedille Speegoed, Kelly startte met Little-Me: een stijlvolle boutique in baby- en kinderkleding, luxe babykamers en exclusieve kinderwagens.

Nikita Visser herinnert zich hun eerste ontmoeting aan het begin van dit jaar goed. “Ik leidde al zes jaar een speelgoedwinkel op het Gelderlandplein in Amsterdam: Cedille Speelgoed. Omdat ik steeds weer de vraag kreeg om ook in de buurt van Volendam een vestiging te openen, ben ik op zoek gegaan naar een geschikt bedrijfspand. Dat vond ik op de Julianaweg. Kelly zat in het naastgelegen pand en kwam al snel even kennis maken.” De energieke Nikita is een harde werker die al jaren haar onderneming op haar eigen manier leidt. “Ik reis de wereld over om in te kopen: beurzen bezoek ik het liefste in mijn eentje, de meeste zakelijke beslissingen neem ik ook alleen.”  

‘We gaan voor de totale beleving’

Toch leidde haar ontmoeting met Kelly tot een bijzondere samenwerking. “Wij delen dezelfde visie. Van iedere dag willen we een feestje maken: voor onze klanten, ons team en onszelf. Dat betekent dat we, naast een kwalitatief hoogwaardig en zoveel mogelijk duurzaam assortiment, er alles aan doen om de klant blij te maken.”

‘Nee’ kennen ze niet

Het woordje ‘nee’ kennen ze niet. Kelly: “We doen er alles aan om de klant te helpen en dat doen we door een persoonlijk én eerlijk advies te geven. We gaan voor de totale beleving: van een geurig kopje koffie bij binnenkomst tot en met kleding die in beschermend vloeipapier en een luxe tas wordt verpakt. Nikita heeft voor haar assortiment het allerleukste inpakpapier dat er bestaat: dat is al een cadeautje op zich!” 

‘Klanten komen zelfs uit Groningen’

Little-Me voert luxe merken als First, Tartine Et Chocolat, Malvi & Co. en Il Gufo en bij Cedille Speelgoed kunnen klanten terecht voor onder andere Siku, Corolle, Djeco, Grimms, Magna-Tiles, Micro-Step en Steiff. Zowel Nikita als Kelly zoeken het in de inkoop voornamelijk over de grens. Kelly: “Daar komen de mooiste en meest bijzondere artikelen vandaan. Door social media en Pinterest weten mensen steeds beter wat er allemaal mogelijk is. En hoe leuk is het als je kunt helpen die dromen waar te maken!” ‘Oh, wat gaaf! Ken je deze nog van vroeger?! Corolle poppen: die ruiken zo lekker!’ Dit zijn de reacties van klanten waar Nikita blij van wordt. Nikita: “We hebben allebei een volwaardige online webshop waar we het complete assortiment aanbieden. Maar klanten vinden het toch het allerfijnste om de producten te zien, te voelen en te ruiken.” Kelly vult aan: “Klanten komen zelfs uit Groningen en Zwolle speciaal naar Volendam.”

 In Little-Me zorgen de zachte kleuren, ruime opzet en stijlvolle inrichting voor een haast serene omgeving, terwijl Cedille Speelgoed met haar kleurrijke assortiment een vrolijke en gezellige, maar vooral uitnodigende winkel is. De zaken vormen een perfecte aanvulling op elkaar: net als de twee ondernemers zelf.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Waterland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Red de egel: ontvang gratis egelhuispakket Algemeen 26 sep, 13:28
Afbeelding
Gemengd Koor Broek in Waterland zoekt nieuwe leden Algemeen 26 sep, 12:30
Afbeelding
Redenen om voor een baan in de ICT te kiezen Algemeen 26 sep, 12:18
Afbeelding
Senioren Songfestival Waterland 2022 Algemeen 26 sep, 11:11
Afbeelding
Frida Kahlo, inspiratiebron voor velen | 30 september 2022 lezing in Bibliotheek Beemster Algemeen 26 sep, 10:06
Afbeelding
Modeshow ‘Powervrouwen’ door inloophuis Wij Allemaal | 1 oktober 2022 Algemeen 23 sep, 12:19
Afbeelding
Hond vermist na botsing in Katwoude 112-nieuws 23 sep, 05:03
Afbeelding
‘Social Sofa voor Vrede’ onthuld in Poelenburg Algemeen 22 sep, 12:36
Afbeelding
Waterlandse Watervogels bekijken met IVN | 9 oktober 2022 Algemeen 22 sep, 11:27
Afbeelding
Een goed kompas als een levensvoorwaarde bij kanker Algemeen 22 sep, 10:00
Afbeelding
Verrassingstas met lekkers op 1 oktober Algemeen 22 sep, 08:00
Afbeelding
Aftrap Stoptober: 28 dagen stoppen met roken Algemeen 22 sep, 07:00
Afbeelding
Expositie Barbara Pikavet Algemeen 21 sep, 12:30
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Waterland

Op Rodi Waterland volg je het laatste nieuws uit Waterland. Rodi Waterland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Waterland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Waterland in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief