De jeugd van Team Westland gaat de kar trekken

Algemeen
De jeugdige deelnemers van Team Westland vertrekken al om 5.00 uur.
De jeugdige deelnemers van Team Westland vertrekken al om 5.00 uur. (Foto: PR)

Zaterdag 14 is de afsluiting van de DRV/ERP Wielepetcross. Na verschillende activiteiten, zoals de Nieuwjaarsduik en het spinnen, hardlopen en wandelen zal zaterdag de Wielepet Challenge de actie afsluiten. Iedereen is welkom om mee te sporten.

Bij de Wielepet Challenge gaat iedereen voor zijn eigen uitdaging. Kort of lang maakt niet uit, als je maar finisht tussen 16.00 uur en 17.00 uur in de Wielepet in Monster. ‘De Jeugd van Team Westland’, een team van jonge deelnemers aan Team Westland, start al om 5.00 ‘s ochtends. Zij gaan 5 rondes van 37 kilometer rijden door het Westland. Veel Westlandse bedrijven kunnen waarderen dat de jeugd zich ook gaat inzetten voor het goede doel, en dus rijdt er een bus vol met sponsorlogo’s mee om de boel te begeleiden.

De route loopt door een aantal kernen en langs een paar vaste punten, zoals cafe Bij ’t Hof in Honselersdijk, De Slimmerick en de Sapbar in Naaldwijk en café Swing in De Lier. Vooral ‘s middags kunnen zij wel wat support gebruiken dus wie een stuk wil meefietsen is welkom. Kijk op teamwestland.nl bij de Wielepet Challenge voor meer informatie. 

Dennis Boon gaat met een groepje met de tandem vanuit Den Helder fietsen. Sem Vermeer en zijn maten gaan 100 kilometer op een vouwfiets en Lex Boers met de step. Om 11.00 uur start er een groep hardlopers vanuit de Wielepet om 40 kilometer te gaan hardlopen en er wordt gewandeld. 

De organisatie hoopt dat de challenge een opvolger wordt van de vorig jaar gehouden Break Out.

Om 18.00 uur wordt in de Wielepet het totaalbedrag van de acties bekendgemaakt. Een ieder is vrij om daarbij te zijn. Wie vragen heeft of mee wil doen zaterdag kan zich melden bij René van Dijk via 06-53368577.