The Guardians en Leftovers treden 4 april op in Maasdijk.
The Guardians en Leftovers treden 4 april op in Maasdijk. (Foto: PR)

Leftovers en The Guardians in De Muziekzolder Maasdijk

donderdag 4 april 2024 20:00

Op donderdag 4 april kan het publiek genieten van twee Westlandse rockbands, Leftovers en The Guardians, bij De Muziekzolder in Maasdijk. Deze bands spelen hun eigen nummers en bekende liedjes en beloven een avond vol energie en plezier.

The Guardians willen het publiek net zo enthousiast maken met hun eigen nummers als met bekende liedjes: “Covers zijn leuk, maar we willen dat mensen ook onze eigen nummers leuk vinden!” De Leftovers vinden: “Het beste aan optreden is ervan genieten.”

Leftovers

Leftovers bestaat uit ervaren muzikanten die al lang samen spelen. Ze maken stevige rockmuziek met leuke stukjes muziek en gave solo’s. The Guardians spelen al een paar jaar samen en maken pop-rockmuziek met een beetje een stevig randje. Tijdens hun optredens spelen ze ook bekende liedjes.

Praktische info

De avond begint om 20.00 uur in De Muziekzolder, en de toegang is gratis, maar het kan druk worden. Drinken moet betaald worden met contant geld. Na wat muziek van de DJ kan het publiek om 21.10 uur meedoen aan een muziekquiz en kans maken op leuke prijzen!

Het eerste optreden begint dit keer om 21.30 uur.

Meer informatie is te vinden op de blog van De Muziekzolder.