WPC NL 3 introduceert luisteren naar relaxte muziek op zondagmiddag

Cultuur
The Falling Leaves is de eerste 'relaxte zondagmiddag'-act bij WPC Nederland 3 en trad eerder op bij Ritme van de Nazomer.
The Falling Leaves is de eerste 'relaxte zondagmiddag'-act bij WPC Nederland 3 en trad eerder op bij Ritme van de Nazomer. (Foto: Facebook)

De echte pop- en rockliefhebber in het Westland weet dat je op vrijdag- en zaterdagavond regelmatig lekker uit je dak kunt gaan op de vertrouwde pop- en rockavonden bij WPC Nederland 3. Maar vanaf 3 maart introduceert het popcentrum iets nieuws in haar programmering: Easy listening op zondagmiddag. 

Dat betekent geen scheurende gitaren of stuwende drumritmes maar veelal akoestische, relaxte muziek, waarvan je kunt genieten in een huiskamersfeer. Elke eerste zondag van de maand staat dit genre geprogrammeerd. Op de agenda voor 2024 staan verschillende duo’s en ensembles gepland. 

Aftrap

Op 3 maart wordt de aftrap verricht door The Falling Leaves, een gelouterd jazz ensemble onder leiding van saxofonist Mark Oosting. Zij staan met gitaar, bas, drums, sax en zang garant voor een middag genieten van toegankelijke jazz (The Girl from Ipanema) en easy listening-muziek (zoals covers van Sade). 

De toegang is gratis en de deuren gaan open om 14.00 uur. Locatie: WPC Nederland 3, Lange Spruit 84 in Wateringen.