‘Zaadje groepswonen voor ouderen in Honselersdijk is geplant’

Nieuws
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

In veel Westlandse kernen, zoals in Naaldwijk en Wateringen, zijn er initiatieven voor groepswonen voor ouderen. Ook in Honselersdijk is er nu een groep initiatiefnemers opgestaan. Op woensdag 18 oktober organiseren zij een informatieavond voor mensen die meer willen weten over hun ideeën over groepswonen in Honselersdijk. 

De groep initiatiefnemers om te komen tot een wooncollectief in Honselersdijk heeft het voorwerk voor het project inmiddels gedaan. Tijdens de bijeenkomst van volgende week woensdag worden belangstellenden op de hoogte gesteld van de ideeën over groepswonen voor ouderen in Honselersdijk. “Er is nog een lange weg te gaan, maar het zaadje is geplant,” aldus de zes initiatiefnemers.

Zij zijn al sinds eind mei 2023 actief bezig om Wooncollectief Honselersdijk van de grond te krijgen. Op woensdag 18 oktober stellen zij zich voor en vertellen over het initiatief en de voortgang van het plan om te komen tot de oprichting van Wooncollectief Honselersdijk.

Erbij zijn

De informatieavond wordt gehouden in gebouw De Hunselaer, Hunselaer 1, 2675 XJ in Honselersdijk, met een inloop vanaf 19.15 uur start de avond om 19.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden is wel gewenst. Dat kan met een e-mail naar wooncollectiefhonselersdijk@gmail.com, zodat de organisatie rekening kan houden met het aantal te verwachten personen. Meer informatie leest u op de website www.wooncollectiefhonselersdijk.nl.