Bloemen en meer voor 150 jaar filatelie

Nieuws
De drie jubilarissen kregen een speld, een certificaat, een stockboek, een plaquette en bloemen uitgereikt.
De drie jubilarissen kregen een speld, een certificaat, een stockboek, een plaquette en bloemen uitgereikt. (Foto: PZVM)

Tijdens de drukbezochte contactavond van Postzegelvereniging Monster op donderdag 2 mei zijn 3 jubilarissen gehuldigd voor langdurig lidmaatschap van een vereniging van postzegelverzamelaars. Vanwege hun lidmaatschap en betekenisvolle bijdragen ook bij andere filatelistische verenigingen zijn zij door de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (KNBF) ook onderscheiden met de KNBF Bondsspeld in zilver.

Dick van Harskamp is gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap van Postzegelvereniging Monster. Dick was daarnaast één van de oprichters en jarenlang voorzitter van de Landelijke Vereniging Van Aantekenstrookjesverzamelaars, (LVVA).

Theo van der Caaij is gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap van een vereniging van postzegelverzamelaars. Theo is daarnaast lid en secretaris van de Vereniging voor USA en Canada filatelisten, (USCA).

Jan Mokkenstorm is gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap van een vereniging van postzegelverzamelaars. Jan is daarnaast lid van afdeling Rotterdam van Filatelica, hij levert zowel in Monster als in Rotterdam een bijdrage aan de Nieuwtjesdienst van die verenigingen.

Het certificaat van waardering, het jubileum stockboek en de plaquette met het aantal jaren lid van een vereniging van postzegelverzamelaars is door de voorzitter van Postzegelvereniging Monster, Klaas Keijzer, aan hen uitgereikt.

De secretaris van de KNBF, Pieter Verbakel, heeft de KNBF Bondsspeld aan de gedecoreerden uitgereikt.

Een boeket met de Lisianthus Alissa Blue en een daverend applaus van de vereniging waren ook hun deel.