Nieuwe directeur ISW Irenestraat: ‘Mijn roots liggen in het Westland’

Onderwijs
Nelline van Duijn is volgens de benoemingsadviescommissie de aangewezen persoon om samen met collega’s te bouwen aan de toekomst van ISW Irenestraat.
Nelline van Duijn is volgens de benoemingsadviescommissie de aangewezen persoon om samen met collega’s te bouwen aan de toekomst van ISW Irenestraat. (Foto: ISW)

ISW Irenestraat heeft sinds maandag 13 mei een nieuwe locatiedirecteur. Na een positief advies van de benoemingsadviescommissie en de MR heeft regiodirecteur Geert Millekamp mevrouw Nelline van Duijn in die functie benoemd. 

De benoemingsadviescommissie licht toe: “Wij zien in Nelline de aangewezen persoon om samen met collega’s te bouwen aan de toekomst van ISW Irenestraat en ook De Expeditie; het nieuwe onderwijsconcept dat we ontwikkelen in samenwerking met WSKO De Nieuwe Weg en Kinderopvang Simba.” 

De timing had niet beter gekund: “Het is een mooi moment om in te stappen en te werken aan de ontwikkeling van het nieuwe (school)gebouw in Poeldijk.” 

Daarnaast vindt de commissie haar een stabiele factor voor het team en een verbinder in de organisatie, met persoonlijke aandacht voor leerlingen, ouder(s)/verzorgers(s) en collega’s. 

Roots in Westland

Nelline heeft binnen het onderwijs diverse functies bekleed. Momenteel is zij werkzaam als directeur van Stanislas Beweeg vmbo/mavo in Rijswijk. Nelline: “Ik heb ontzettend veel zin om binnenkort te starten aan deze nieuwe uitdaging. Met mijn ruime ervaring in het onderwijs vind ik het geweldig om samen met het team van het ISW een reis aan te gaan richting De Expeditie. Dat ik dat ook nog eens mag doen in het Westland, daar waar mijn roots liggen, dat maakt de cirkel helemaal rond.”