Opening kinderdagverblijf ‘de Blauwe Baron’ in De Lier

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: De Lange Keizer)

Op 1 december heeft kinderopvangorganisatie ‘de Lange Keizer’ een nieuw kinderdagverblijf met VE (voorschoolse educatie) aan de Anjer in De Lier geopend. 

Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Naast peuteropvang, naschoolse opvang én openbare basisschool ‘De Vlieten’ kunnen nu ook de allerkleinsten een plekje in dit pand bemachtigen. Het lokaal aan de achterzijde van het pand biedt plaats voor 16 baby’s en peuters.

Kinderopvangorganisatie ‘de Lange Keizer’, die dit jaar 20 jaar bestaat, opent hier zijn 18e locatie. “Met ‘de Blauwe Baron’ vestigen we een solide basis voor kinderen in alle leeftijden. We werken intensief samen met de inpandige basisschool. De lijnen zijn kort zodat kinderen hun gehele opvang- en basisschooltijd op een veilige en vertrouwde plek kunnen doorlopen”, aldus Ilona Zeestraten, locatiemanager van ‘de Blauwe Baron’. 

“Eén van de leukste samenwerkingen die we nu met ‘De Vlieten’ hebben is de instroomgroep. Waarbij de 3+ peuters die toe zijn aan uitdaging aansluiten in de klas bij de jongste kleuters. Gezamenlijk worden er activiteiten gedaan om zo de overstap naar de basisschool te verkleinen.”

Kinderdagverblijf ‘de Blauwe Baron’ is geopend op maandag, dinsdag, donderdag van 7:30 tot 18:00 uur. “We hopen zo snel mogelijk ook op de woensdag en vrijdag open te kunnen gaan. Het is een uitdaging om de bezetting rond te krijgen, maar wij geloven erin dat dit gaat lukken.”

Werken bij ‘de Lange Keizer’ is werken in een informele sfeer, met de allerleukste collega’s en de liefste kinderen. Wil jij ook eens kijken of er een vacature voor jou bij zit? Kijk dan op www.delangekeizer.nl. 

Heb je interesse of wil je eens een kijkje komen nemen, neem dan contact op met Ilona, via onderstaande gegevens. Tijdens een vrijblijvende rondleiding vertelt zij graag álles over deze locatie en hoe wij de dagopvang invullen voor jouw kind.

Locatiemanager Ilona Zeestraten is bereikbaar via ilona@delangekeizer.nl of 06 – 13250558.