Spaar historische plaatjes bij Jumbo

Partnerbijdrage
Het team van Jumbo De Lier met rechtsachter Jordy van der Wielen.
Het team van Jumbo De Lier met rechtsachter Jordy van der Wielen. (Foto: PR)

De komende periode is er een unieke actie bij de Jumbo De Lier. Door boodschappen te doen bij de supermarkt kun je historische plaatjes verzamelen.

“Het is een geweldig moment waar we met z’n allen lang naar hebben uitgekeken”, vertelt filiaalmanager Jordy van der Wielen. “We hebben een prachtig historisch verzamelalbum ontwikkeld met indrukwekkende verhalen en foto’s van vroeger. We gaan tot wel 750 jaar terug in de tijd en daarmee haalt u van jong tot oud samen met familie en vrienden herinneringen op. In samenwerking met De Timmerwerf is dit album met 175 unieke spaarplaatjes tot stand gekomen. Mijn dank richting de mannen en vrouwen van de Timmerwerf en de uitgever is dan ook zeer groot. Geweldig dat we dit voor alle mensen in De Lier hebben weten te realiseren!”

Klanten van de Jumbo De Lier ontvangen in de periode van woensdag 28 december tot en met dinsdag 7 februari 2023 bij iedere € 10 aan boodschappen een setje met vier historische plaatjes. In totaal zijn er 175 te verzamelen. “Vergeet vooral niet uw familie, vrienden, buren en kennissen te vragen om je mee te helpen met sparen”, tipt Jordy. “Aan het einde van de actie zal er een ruilbeurs worden georganiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebookpagina of de servicebalie in de winkel.”