24 teams bowlden in Maasdijk tijdens het Greenpack Pairs Toernooi

Sport
Maar liefst 24 teams streden om de felbegeerde titel en prachtige prijzen.
Maar liefst 24 teams streden om de felbegeerde titel en prachtige prijzen. (Foto: PR)

Op zaterdag 9 september was het weer tijd voor het jaarlijkse Greenpack Pairs toernooi bij Indoor Bowls Club Maasdijk. Het werd een dag vol spanning en sportiviteit. Maar liefst 24 teams streden om de felbegeerde titel en prachtige prijzen.

Verenigingen uit Rotterdam, Zeeland, Renkum, Charlois, Oud Beijerland, Papendrecht en Maasdijk zelf maakten dit evenement tot een groot succes, waarbij vijf teams uiteindelijk gelijk eindigden in punten.

Eerste drie plaatsen

Het was echter het saldo van de “shots” voor en tegen, dat uiteindelijk de beslissende factor bleek voor de winnaar. Het team uit Charlois wist met een indrukwekkend saldo van 25 shots de eerste plaats te veroveren, met het team uit Renkum op een zeer respectabele tweede plaats met slechts 1 shot minder, namelijk 24 shots. De derde plek ging naar het team van Gerrit Dekker en Aad Middelburg van IBC Maasdijk, met een saldo van 22 shots. Ze werden geëerd tijdens de prijsuitreiking en vereeuwigd met foto’s, waardoor ze hun plaats in de geschiedenis van dit toernooi verdienden.


Gulle schenkers

Dit succesvolle toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de genereuze sponsoring van Greenpack en Beekenkamp, waardoor elke deelnemer met prachtige prijzen naar huis ging bij de verloting. De organisatoren bedanken alle gulle schenkers, groot en klein, voor hun bijdrage aan dit geweldige evenement.

25-jarig jubileum

Na afloop van de middag keek wedstrijdsecretaris Dick Steenks tevreden terug op het Greenpack Toernooi. En met het 25-jarig jubileum van IBC Maasdijk in het vooruitzicht, belooft volgend jaar een nog groter spektakel te worden.