René Eikelenboom van Arcadia treedt toe tot Decorum-bestuur

Zakelijk
René Eikelenboom is een gerenommeerde pluischrysantenkweker met vestigingen in Westland en De Kwakel.
René Eikelenboom is een gerenommeerde pluischrysantenkweker met vestigingen in Westland en De Kwakel. (Foto: Decorum)

Tijdens de recent gehouden Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 22 november is René Eikelenboom verkozen als nieuw bestuurslid van Decorum. René, een van de eigenaren van Arcadia, een gerenommeerde pluischrysantenkweker met vestigingen in Westland en De Kwakel, neemt nu zijn plek in binnen dit bloeiende bestuur.

René heeft verklaard: “Arcadia is reeds actief in verschillende werkgroepen binnen Decorum, en ik omarm de kans om nu een rol in het bestuur te vervullen met open armen. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren verder te bouwen aan ons prachtige bloemen- en plantenmerk.”

Decorum-bestuur

Het Decorum-bestuur bestaat nu naast René uit voorzitter Jaap Moerman (Moerman Lilium), Jochem Vreugdenhil (Vreugdenhil Bulbs & Plants), John Grootscholten (PlantWorld), penningmeester Eric Jansen (Future Flowers), en Hans van Leeuwen (Lionplant).

Over Decorum

Decorum is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Allemaal familiebedrijven, veel van de derde of vierde generatie. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat merk is Decorum.