Geef je wasdag vleugels!

Accessoires
Handig, de HangOn!
Handig, de HangOn! (Foto: Brabantia)

Niks meer te verbeteren aan een droogrek? Jazeker wel! Brabantia, meester in slimme en stijlvolle huishoudelijke artikelen, komt met de unieke HangOn droogrekken: vrijstaande rekken in 4 uitvoeringen waarmee je de was kunt drogen waar je maar wilt, óók lange broeken. 

Echt nieuw aan de HangOn zijn de haken voor kleerhangers, waardoor je extra droogruimte hebt voor blouses en overhemden. Kies uit 15, 20 en 25 meter ophangruimte en 25 meter plus stang in White, Matte Black en Metallic Grey. En wees gerust: ze zijn allemaal duurzaam gemaakt.

Makkelijk te verplaatsen

Dankzij de verstelbare vleugels is het ophangen van lange items zoals broeken geen probleem, en het plat drogen van delicate stukken ook niet. Moet ‘ie even aan de kant? Geen probleem, het HangOn droogrek heeft een transportvergrendeling. Daardoor is het rek makkelijk te verplaatsen zonder gevaar voor dichtklappen, zelfs als hij helemaal vol hangt. Ook een veilig idee als je kleine kinderen in huis hebt. Vanaf april in de winkels! Ga voor meer informatie naar www.brabantia.nl.

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!