Ronde, porseleinen of zwarte schakelaars: dé trend van het najaar

Accessoires
Schakelaars zijn altijd in het zicht, dus hoe leuk is het om er iets moois én unieks van te maken?
Schakelaars zijn altijd in het zicht, dus hoe leuk is het om er iets moois én unieks van te maken? (Foto: De Oude Schakelaar)

Standaard vierkant witte schakelaars: ze zijn in bijna elk interieur te vinden, maar mooi? Nee, dat niet. Ontdek daarom de hippe schakelaars en stopcontacten van De Oude Schakelaar. Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Hiermee maak je de details van jouw interieur echt ‘af’!

Schakelaars zijn altijd in het zicht, dus hoe leuk is het om er iets moois én unieks van te maken? De ronde vormen van de schakelaars van De Oude Schakelaar zorgen voor rust op de muur. Harde belijningen en strakke hoeken zijn verleden tijd. Een mooie schakelaar geeft een luxe gevoel: je kunt zien dat er aandacht is besteed aan de details. Dankzij de verschillende vormen én kleuren creëer je een sfeer waarin jij je elke dag weer thuis voelt!


Beeld: Noortje Blokland Photography

De schakelaars van De Oude Schakelaar worden ambachtelijk gemaakt in Duitsland van hoge kwaliteit bakeliet en porselein. Een leuk feitje: deze fabriek maakte de schakelaars begin 1900 en is hier speciaal voor De Oude Schakelaar opnieuw mee begonnen. Deze oude schakelaars zijn vaak nog te vinden in een garage of kelderkast. Dit maakt ze uniek, want de schakelaars en stopcontacten worden nergens anders verkocht!


Beeld: De Oude Schakelaar

De tijdloze uitstraling van de schakelaars maakt het eenvoudig om deze elementen te integreren in zowel klassieke als hedendaagse interieurs. Deze passie deelt Erik (eigenaar van De Oude Schakelaar) met zijn broer Arjan. Arjan is gespecialiseerd in deurbeslag met De Oude Deurklink. Erik zegt: “Doordat wij veel samenwerken, zien we vaak dat klanten naast de stopcontacten ook mooie deurklinken bestellen bij mijn broer.” Dit samen geeft een hoog afwerkingsniveau. Een klant zei eens: “Dit zijn sieraden voor je woning”, een term waarin Erik en Arjan zich helemaal kunnen vinden. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject, renovatie of gewoon je interieur wil upgraden: met zo’n leuke schakelaar is je interieur nét een stukje mooier.


Beeld: De Oude Schakelaar

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de mooie producten van De Oude Schakelaar bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 3 t/m 8 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer of bestel alvast je tickets!