Dít zijn de serviestrends van 2024!

Accessoires
Dit servies mag gezien worden.
Dit servies mag gezien worden. (Foto: Adobe Stock)

Goed servies is in élk huis onmisbaar. Van organische vormen tot gouden bestek: wij zetten dé serviestrends van 2024 op een rijtje!

Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Serviestrend 2024: groen

Servies hoeft niet meer uitsluitend wit te zijn. Sterker nog: juist niet! De laatste paar jaar regent het kleurrijk servies; van felle tinten tot pastelkleuren. In 2024 is groen servies een échte trend. Dit komt goed uit, want je kunt groen perfect combineren met servies in aardetinten! Daarnaast laat groen salades, tomaatjes en aardbeien prachtig naar voren komen. 

Tekst gaat verder na de afbeelding

Serviestrend 2024: organische vormen

Ronde en organische vormen is niet alleen een trend die zich naar meubels en accessoires vertaalt. Sterker nog: het is een trend die je komend jaar vaak zult terugzien. Het leuke hieraan is dat ieder stuk servies een andere vorm heeft en dus uniek aanvoelt. Servies in organische vormen is op tafel mooi te combineren met aardetinten en natuurlijke materialen, zoals rotan. 

Tekst gaat verder na de afbeeldingen

Serviestrend 2024: hout

Natuurlijke materialen zijn in bijna elk interieur terug te zien, en dát vertaalt zich naar de keuken. Van mangohouten borrelplanken tot schaaltjes van acaciahout, we love it!

Tekst gaat verder na de afbeelding

Serviestrend: luxe

Van een beetje luxe zijn we niet vies; zeker niet als het om servies gaat. Van klassiek geslepen champagnecoupes tot gouden bestek; fancy servies mag in 2024 gezien worden!

Tekst gaat verder na de afbeeldingen

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Lees onze andere artikelen en volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook!