Woontrend: geometrisch interieur

Huis
Geometrische vormen zijn geliefd in een modern interieur.
Geometrische vormen zijn geliefd in een modern interieur. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: ga voor een geometrisch interieur!

Van kubussen tot rechthoeken en piramides: geometrische vormen zijn geliefd in elk modern interieur. De strakke lijnen zorgen voor rust en overzicht. Door dit te combineren met spannende elementen, waaronder speelse kleuren en ruwe materialen, creëer je diepte. 

Geometrische vormen kun je ook goed combineren met futuristische elementen. Inspiratie nodig? Wij hebben de mooiste geometrische meubels op een rijtje gezet!

Modernistisch én geometrisch: dat is deze hanglamp van KosiLamp. Een eyecatcher in de woon- of slaapkamer! 

Wil je echt opvallen? Ga voor deze sofahoes! De speelse kleuren maken het een plaatje om naar te kijken. O.a. verkrijgbaar bij Klooo.

Geproduceerd in Nederland én gemaakt van FSC-gecertificeerd karton: deze leuke stoel van Dutch Design Brand past perfect bij een geometrisch interieur. Het straalt een combinatie van hippie, soul én disco uit. De knallende kleuren maken het geheel af. 

Hoe overzichtelijk wil je het hebben? Ontdek kast Sofia van Meubel Stunt. Gemaakt van mangohout én met een stevig metalen frame. 

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!