Woontrend: hotel chic

Huis
De woontrend hotel chic ademt rijke kleuren en luxe materialen.
De woontrend hotel chic ademt rijke kleuren en luxe materialen. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: geef je interieur een luxe uitstraling met de woontrend hotel chic!

De woontrend hotel chic ademt rijke kleuren, luxe materialen en gedurfde combinaties. Wanneer je jouw huiskamer binnenkomt, lijkt het alsof je op bezoek bent in een boutique hotel in Parijs. Organische vormen worden afgewisseld met strakke lijnen. Hierdoor ontstaat een eigentijdse én luxe uitstraling. 

Woontrend: hotel chic

Kleuren die niet in de hotel chic woontrend mogen ontbreken zijn aubergine, bordeaux, goud, velvet roze, donkerblauw en donkergroen. Eyecatchers in het interieur zijn onmisbaar, waaronder de Spectrum Press Room Chair fauteuil. Deze is ontworpen door Gerrit Rietveld. Het moderne en comfortabele design past perféct bij de hotel chic woontrend. Je shopt 'm hier.

Een echte blikvanger: dat is de Flora vaas van Georg Jensen , ontworpen door de inheemse Amerikaanse Todd Bracher. De interactie tussen symmetrie en asymmetrie - een fenomeen dat in de natuur voorkomt - maakt het een uniek design. Je shopt 'm hier

Trop belle! De Salontafel Ironville mag niet in jouw hotel chic interieur ontbreken. De mooie ronde tafel heeft een karakteristieke uitstraling door de gouden kleur. De salontafel is gemaakt van Berkenhout en MDF. Je shopt 'm hier.

Op zoek naar inspiratie voor jouw woning? Lees snel verder!

Inspiratie: hotel chic interieurs

Wij hebben de mooiste hotel chic interieurs op een rijtje gezet! 

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!