Binnenkijken in een Zuid-Amerikaans interieur

Huis
Het interieur van Marjan Kelder uit Oostzaan heeft een authentieke look gekregen.
Het interieur van Marjan Kelder uit Oostzaan heeft een authentieke look gekregen. (Foto: Aangeleverd)

Wij zijn benieuwd naar de mooiste én de meest bijzondere woonmake-overs. Deze keer nemen we een kijkje bij onze lezer Marjan Kelder uit Oostzaan. Haar interieur heeft onlangs een authentieke look gekregen!

Marjan vertelt: “Ik ben altijd al bezig geweest met interieur en ik vind het een uitdaging om een intieme sfeer te creëren. Gezellig rommelen in huis, ik doe niks liever. Toen wij ons huis in Oostzaan kochten, heb dit ingericht met veel brocante spulletjes. Onlangs vond ik dat het tijd werd voor een andere stijl, met meer kleur.”


Marjans oude interieur. Beeld: aangeleverd. 

“We hebben gekozen voor een Zuid Amerikaans interieur. In het interieur van de Gaucho vind je wollen kleden en gevlochten manden. Aardse tinten en natuurlijke materialen wisselen elkaar af. Wel heb ik nog wat brocante spulletjes gehouden, zoals een oude groene theemuts in de kast. In het voorjaar zijn we in onze woonkamer gaan schilderen: de muren en kasten kregen een warme kleur. Onze televisie hebben weggewerkt achter een schilderij, een foto gemaakt van een oud huis op la Palma. We zijn heel blij met het resultaat!’


Het eindresultaat: een Zuid-Amerikaanse look & feel. Beeld: aangeleverd

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!