Ontdek Sweet Embrace: de Flexa kleur van het jaar 2024!

Huis
Sweet Embrace is een zachte, lichtroze basiskleur met een grijze ondertoon.
Sweet Embrace is een zachte, lichtroze basiskleur met een grijze ondertoon. (Foto: Flexa)

Maak kennis met Sweet Embrace, de Flexa kleur van het jaar 2024! Deze zacht vergrijsde, lichtroze basiskleur brengt een comfortabel gevoel naar elk interieur. 

De kleur past goed bij het hoofdthema van 2024: een plek waar je je thuis voelt, zo vertelt Heleen van Gent, directeur van Flexa ColorLab. “Geïnspireerd door de zachtheid van veren en de subtiliteit van avondwolken, brengt Sweet Embrace een gevoel van rust, stabiliteit en vriendelijkheid in woon- en werkruimtes. Het is een delicate tint die van kleur verandert met het licht, maar die altijd warmte brengt in een ruimte. Onze kleur van het jaar is niet alleen een subtiele en verfijnde op zichzelf staande tint, maar vormt ook een solide basis voor een groot aantal andere tinten.”

Flexa kleur van het jaar 2024


Sweet Embrace zorgt voor een écht huiselijk gevoel. Beeld: Arjan Benning

De Flexa kleur van het jaar wordt jaarlijks samengesteld met een team internationale ontwerpers. Dit is de 21e keer dat wereldwijd de kleur van het jaar wordt uitgeroepen. Rondom de kleur Sweet Embrace zijn paletten gemaakt met kleuren die gemakkelijk zijn te combineren én verschillende trends reflecteren. Op die manier kun je Sweet Embrace makkelijk in jouw huis combineren! 

Sweet Embrace is sinds 12 september verkrijgbaar in de verfwinkel en online.

Flexa kleur van het jaar 2024


Beeld: Flexa


Beeld: Arjan Benning


Beeld: Flexa


Beeld: Arjan Benning 

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Lees onze andere artikelen en volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook!