Explosie in flat aan Van Allenstraat in Krommenie

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

KROMMENIE - Vrijdagochtend rond half zes is op de Van Allenstraat in Krommenie de politie opgeroepen. In de flat, op vier hoog, was sprake van een explosie bij een appartement. De ruiten zijn gesprongen.

Explosie Krommenie

De politie onderzoekt de galerij. Wat precies de explosie heeft veroorzaakt is niet duidelijk. De explosievenverkenner is aanwezig. Niemand is gewond geraakt. Het onderzoek duurt voort.

Tussen half zes en zeven uur zijn de naastgelegen woningen ontruimd geweest. Ook de ramen van de buren zijn gesprongen.

Bericht van Politie.nl hieronder:

Op vrijdag 29 maart vond er een explosie plaats bij een woning aan de Van Allenstraat in Krommenie, vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Momenteel voert de politie een onderzoek uit en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Omstreeks 05.30 uur vond de explosie plaats. De knal is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Bij de explosie hebben twee ramen schade opgelopen. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Indien u de politie nog niet heeft gesproken en iets heeft waargenomen tussen 05.15 uur en 05.45 uur op de dag van de explosie, of als u iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de ontploffing aan de Van Allenstraat, wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via dit tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2024066355. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding