Kanovereniging Jason maakt zich op voor 50-jarig jubileum

Algemeen
Het overhandigen van de sleutel door de oude huurster Monica Bergsma aan de nieuwe huurster, onder toeziend oog van de voorzitter van Jason, René van der Kuij.
Het overhandigen van de sleutel door de oude huurster Monica Bergsma aan de nieuwe huurster, onder toeziend oog van de voorzitter van Jason, René van der Kuij. (Foto: Frank de Groot)

KROMMENIE - Op 18 december is de nieuwe huurovereenkomst getekend tussen Kanovereniging Jason en de Yogastudio Krommenie. 

De nieuwe huurster Yvette van der Hoeven en een afvaardiging van het bestuur van de kanovereniging hebben daartoe hun handtekening gezet. De yogastudio maakt al enkele jaren gebruik van de sfeervolle ruimte in het clubgebouw van de kanovereniging aan de Busch in Krommenie. Hier worden onder andere  Yin Yoga en Hatha lessen gegeven. Met het ondertekenen van de overeenkomst wordt de samenwerking voortgezet. 

Kanovereniging Jason gaat een bijzonder jaar tegemoet. De vereniging, die zich bezighoudt met de recreatieve kanosport, is opgericht in 1972 en is in 2022 dus 50 jaar in Krommenie gevestigd. “We hopen dit jubileum groots te kunnen vieren” aldus de voorzitter.

Afbeelding