Géén ‘saaie sokken-actie’ voor Kledingbank Zaanstreek

Zaanstore doneert Zaanse sokken

Nieuws
Remon Harmelwaard (rechts op de foto, directeur dtevents) schafte als eerste een paar Zaanse sokken aan, waarna hij de eer had als eerste een paar sokken in de doorzichtige doneerkoker te deponeren. Links Zaanstore winkelmedewerker Milo Heeren.
Remon Harmelwaard (rechts op de foto, directeur dtevents) schafte als eerste een paar Zaanse sokken aan, waarna hij de eer had als eerste een paar sokken in de doorzichtige doneerkoker te deponeren. Links Zaanstore winkelmedewerker Milo Heeren. (Foto: Terence Loos)

ZAANSTREEK - Na het succes van vorig jaar, lanceert de Zaanstore dit jaar wederom een liefdevolle weggeefactie voor de Kledingbank Zaanstreek. Zij heeft er zelfs een nieuw sokkenontwerp voor in de schappen gelegd. Voor elk verkocht paar Zaanse sokken, doneert de Zaanstore, gevestigd op het Stadhuisplein 96, één paar sokken aan de Kledingbank Zaanstreek. Een mooi gebaar voor de gezinnen in onze streek die wel wat extra warmte kunnen gebruiken.

Liefdevolle Valentijn weggeefactie voor Kledingbank Zaanstreek

Storemanager Miranda Nijman: “Vorig jaar was de sokkenactie een groot succes, we mochten maar liefst 160 paar sokken doneren aan de Kledingbank Zaanstreek. Dit jaar hopen we met het nieuwe sokkendesign dat aantal ruimschoots te overtreffen! Helaas staan er nog steeds veel Zaanse gezinnen letterlijk en figuurlijk in de kou, we geven met Valentijn graag iets aan mensen die het nodig hebben.”

‘Mooie aftrap’

Op 31 januari heeft Remon Harmelwaard (directeur dtevents) een paar Zaanse sokken aangeschaft, waarna hij de eer had als eerste een paar sokken in de doorzichtige doneerkoker te deponeren. Remon: “Mijn doel dit jaar is om van dtevents een social enterprise te maken, zodat wij nog meer maatschappelijke betrokkenheid kunnen bieden. Deze actie is een mooie aftrap voor die doelstelling.” 

‘De Zaanse sokken zijn super leuk!’

Lonneke Kroon, Kledingbank Zaanstreek: ’‘Tweedehands sokken en ondergoed nemen we niet in, deze moeten nieuw zijn, dus voor ons is dit een ontzettend mooie actie. Met deze sokken kunnen we vele klanten blij maken én niet geheel onbelangrijk, de sokken zijn super leuk.”

De Valentijndoneeractie loopt nog tot en met 18 februari 2024 en is zowel in de winkel zelf als in de webshop www.zaanstore.nl van toepassing. Eén paar sokken kost € 3.95.