We kunnen weer ‘Kaike & Koiere’ in Zaandijk

Uitgaan
Snuffelen naar leuke koopjes op de Zaandijker Jaarmarkt.
Snuffelen naar leuke koopjes op de Zaandijker Jaarmarkt. (Foto: Dirk Karten)

ZAANDIJK - ‘ Kaike & Koiere’ oftewel lekker slenteren over de historische Lagedijk langs de vele kraampjes en elkaar ontmoeten. Het kan weer op zaterdag 26 augustus tijdens de altijd gezellige Zaandijker Kaike & Koiere Markt.

Lekker slenteren langs circa 100 kramen

Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door Zaandijk Leeft!. De bezoeker mag ook dit jaar rekenen op een uitgebreide selectie aan kraampjes en activiteiten samen voor jong en oud aldus de organisatie. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen genieten van de meest diverse producten en vermakelijke ervaringen.

100 kraamhouders

De Zaandijker Kaike & Koiere Markt kenmerkte zich in het verleden ook door standwerkers en marktkooplieden die soms voor een prikkie mooie en originele dingen aanbieden. Met meer dan 100 kraamhouders wordt de Lagedijk één grote winkelstraat.

Terrasjes

De variëteit aan stands loopt uiteen van informatieve stands van lokale verenigingen tot sieraden, kinderkleding en de befaamde poffertjeskraam. De gezelligheid van de Zaandijker Kaike & Koiere Markt wordt onderstreept door diverse terrasjes waar je even de vermoeide benen kunt laten rusten en een drankje en hapje kunt nuttigen. 

Om een zorgeloze dag te garanderen, adviseert de organisatie bezoekers om met de fiets naar Zaandijk te komen. Goed om te weten: de Zaandijkermarkt is dit jaar uitsluitend op zaterdag en niet op zondag.

Lees ook: