Hij komt! Hij Komt!.... Op zaterdag 18 november naar Zaandam

Uitgaan
Organisator René de Reus is de stuwende kracht achter het grote Sinterklaasfeest op de Burcht. Samen met zijn team is er afgelopen week gecollecteerd om iedere kinderhand op 18 november te kunnen vullen met wat lekkers.
Organisator René de Reus is de stuwende kracht achter het grote Sinterklaasfeest op de Burcht. Samen met zijn team is er afgelopen week gecollecteerd om iedere kinderhand op 18 november te kunnen vullen met wat lekkers. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM – Ja hoor, het gaat weer gebeuren; de komst van Sinterklaas! Vanuit verschillende kanten hebben we al gehoord dat de Goedheiligman weer de kinderen in ons land blij gaat maken. Zo weten we al dat je de datum zaterdag 18 november vrij moet houden in je agenda. Want om 14.00 uur zet Sinterklaas en zijn (roetveeg) Pieten voet aan wal op de Burcht.

Het Sinterklaas Comité Zaanstad is al druk bezig met de voorbereidingen de Sint en zijn gevolg passend te ontvangen met een groot kinderfeest. Dat kan mede dankzij de gulle gevers aan de recent gehouden collecte, waarvoor dank! 

Helaas troffen de collectanten ook mensen niet thuis aan. Wie toch een bijdrage wil doen kan een donatie doen op NL30ABNA 0429821182 t.n.v. sinterklaas comité Zaanstad. Elke cent wordt gegarandeerd gebruikt voor het kinderfeest.

Binnenkort meer over dit jaarlijkse Sinterklaasfeest in Zaandam waar iedere kinderhand wordt gevuld.

Ook de billboards zijn weer gemaakt om zoveel mogelijk mensen (en vooral kinderen) enthousiast te maken voor de intocht van de goede Sint in Zaandam.