Kermis Wormerveer 2024: dit staat op de planning!

Uitgaan
De kermis in Wormerveer komt er weer aan!
De kermis in Wormerveer komt er weer aan! (Foto: S. Hermann)

WORMERVEER - De kermis is vanaf woensdag 27 maart 2024 weer terug in Wormerveer! Op het Marktplein worden allerlei attracties en kraampjes opgezet. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Wormerveer 2024.

Kermis Wormerveer 2024

De Paaskermis van Wormerveer vindt plaats van woensdag 27 maart t/m maandag 1 april 2024. 

Waar is de kermis in Wormerveer?

De kermis in Wormerveer is een van de eerste kermissen van het Nederlandse kermisseizoen en valt tijdens Pasen. Deze kermis in Wormerveer vindt plaats op het Marktplein.

Openingstijden van de kermis in Wormerveer

De kermis in Wormerveer is geopend van 27 maart t/m 1 april 2024. De kermis is doorgaans geopend van 13.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. 

Kermis Wormerveer attracties

De kermis in Wormerveer biedt een breed scala aan attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Voor de durfals zijn er de spectaculaire thrillrides zoals de Breakdance en de Crazywave. Voor degenen die het liever wat rustiger aan doen, zijn er de klassieke botsauto’s en de kindermolen.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen, zoals balletjes vangen en de grijpmachines. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot poffertjes en hotdogs.


Hoe groot is Kermis Wormerveer?

De kermis in Wormerveer is een kleine tot gemiddelde kermis met ongeveer 7-20 attracties. Lees hier alle informatie over Kermis Wormerveer.