Hoornse Shalisa doet mee aan de Mentos Grote Prijs van Nederland

Nieuws
Samen met haar band brengt ze frisse energie en een uniek geluid naar de competitie.
Samen met haar band brengt ze frisse energie en een uniek geluid naar de competitie. (Foto: Mentos Grote Prijs van Nederland)

HOORN - Singer/ songwriter, Shalisa  van der Laan (24) doet mee aan de Mentos Grote Prijs van Nederland. Een muziekwedstrijd waarbij deelnemers strijden om de titel: beste nieuwe live-act 2024. Dit doet ze met haar nieuwste single ‘Kansen Verspeeld (1,2)’ die is opgenomen in de beroemde Wisseloord Studios. Samen met haar band brengt ze frisse energie en een uniek geluid naar de competitie, met als doel de harten van muziekliefhebbers door het hele land te veroveren.

‘We hebben kneiterhard gewerkt’

“Ik ben ontzettend blij met mijn band. Het zijn echt supergoeie muzikanten die ik bijna allemaal op het conservatorium in Rotterdam heb leren kennen. We hebben kneiterhard gewerkt aan onze live act.”

Een pittige strijd

Als onderdeel van de eerste ronde worden de live video’s van Shalisa tot 5 april exclusief uitgezonden op de Sounders-app. Fans en nieuwe luisteraars worden uitgenodigd om deze optredens te bekijken en hun favoriete artiesten te ondersteunen door te stemmen. Als Shalisa en haar band in de top 10 komen, gaan ze door naar de liveshows voor de halve finale in Tivoli Vredenburg in Utrecht. “Het gaat een pittige strijd worden want er doen veel hele goede Nederlandse bands mee.”

‘Kansen Verspeeld’ van Shalisa is een verhaal over empowerment en veerkracht. Haar unieke mix van catchy melodieën en meezingbare teksten, gecombineerd met haar powerhouse stem en het onmiskenbare talent van haar band, maakt haar een opvallende act in de competitie van dit jaar.

‘Ik ga voor de winst’

Shalisa gaat uiteraard voor de winst van de Grote Prijs van 10.000 euro, zodat ze haar muzikale droom waar kan maken en met haar nieuwe nummers samen met haar band kan toeren. “Als het allemaal lukt, kom ik zeker een keer in Hoorn en Wognum (de woonplaats van haar moeder) spelen. Daar is het tenslotte tien jaar geleden allemaal mee begonnen. Ik heb in de Junior Songfestival tijd zoveel support gehad van de Wognumse en Hoornse fans. Die zijn nu ook allemaal tien jaar ouder en het zou cool zijn als ze ook de weg naar mijn nieuwe muziek gaan luisteren.”

Steun Shalisa

Om Shalisa te ondersteunen en haar droom werkelijkheid te laten worden, download je de Sounders-app, bekijk het live-optreden van “Kansen Verspeeld” en breng voor 5 april a.s. je stem uit. De Sounders-app is speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die opkomende artiesten willen ontdekken.

Artiest en songwriter

Shalisa is een Nederlandse artiest en songwriter die bekend staat om haar deelname aan het Junior Songfestival en haar werk voor Disney en Disney Channel. Ze schreef al nummers voor andere artiesten, zoals Romy Monteiro’s ‘Wat Doe Jij Dan’ en stond in de Spaanse dance top 5 met de track ‘Dynamite’’. Ze werkt momenteel haar debuut-EP, de volgende stap in haar muziekcarrière.

Volg Shalisa op sociale media: linktr.ee/shalisavanderlaan. Stem op Shalisa voor de Mentos Grote Prijs van Nederland via: www.groteprijsvan.nl/landing/7b250333-bb7e-49fb-ab83-d7a24a8b1a60/