Dier van de week in Dierentehuis Hoorn: Panini zoekt een thuis

Nieuws
Voor Panini is elke dag een ontdekkingsreis.
Voor Panini is elke dag een ontdekkingsreis. Foto: aangeleverd

HOORN - Panini houdt van knuffelen, heeft een klein hartje en is dol op avontuur. Met zijn zes lentes jong, is elke dag voor Panini een ontdekkingsreis vol spannende nieuwe ervaringen.

Hoewel hij in het begin misschien een beetje verlegen is, smelt zijn voorzichtigheid als sneeuw voor de zon zodra hij zich thuis voelt. Op die momenten kan hij intens genieten van een knuffel. Maar wees gewaarschuwd: Panini heeft ook een speels kantje en deelt zo nu en dan graag een lichtvoetig tikje uit tijdens het spel.

Panini heeft waarschijnlijk altijd de grote buitenwereld als zijn speeltuin beschouwd. Daarom heeft hij nog een beetje hulp nodig om de ins en outs van het binnenleven te leren kennen. Maar met jouw liefde, geduld en een paar goede speeltjes, past deze kleine avonturier zich snel aan.

Ben jij klaar voor een vrolijke kater vol avontuur en een vleugje speelsheid? Wil je Panini de warmte en liefde geven die hij verdient? Neem dan gauw contact op met het dierenasiel via info@dierenasiel-hoorn.nl .