Arie Duineveld nieuwe voorzitter ISOO

Algemeen
De nieuwe voorzitter van ISOO, Arie Duineveld. (Foto: Aangeleverd)
De nieuwe voorzitter van ISOO, Arie Duineveld. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Arie Duineveld is de nieuwe voorzitter van ISOO, het centrum voor fotografie in de IJmond. Hij volgt René Beentjes op. Duineveld is door ISOO-bestuurder Jan Aardenburg benaderd om voorzitter te worden.

Als bestuurder van verschillende vrijwilligersorganisaties heeft Duineveld veel ervaring opgedaan. Zo is hij voorzitter van het popkoor Si Volta. ‘’Daar ben ik ook actief koorlid en heb ik al enige ervaring opgedaan als voorzitter. In het verleden ben ik tevens voorzitter geweest bij de voetbalvereniging FC Velsenoord.’’

‘Ik mag graag organiseren’

‘’Ik mag graag organiseren en regelen en mijn eerste contact met ISOO was dat ik deel heb uitgemaakt van een van de fotoclubs van Hans van der Mast. Fotografie zit ook in mijn hart. Ik hoop daarom dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van het bestuur van ISOO en reken daarbij op uw steun.’’

Voorts heeft Jeffrey Hoogeveen zijn penningmeesterschap overgedragen aan Anneke Mevissen. Thea Olivier blijft secretaris van ISOO. Jan Aardenburg blijft bestuurslid met aandacht voor artistieke zaken binnen ISOO.

De activiteiten van ISOO zijn vanwege corona nog niet in volle gang. Vanaf september is de verwachting dat er weer exposities worden gehouden in ISOO, uiteraard met inachtneming van de coronaregels.