Herfstvakantie bij Welschap Welzijn

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Tijdens de herfstvakantie hoeft de jeugd in Heemskerk en Beverwijk zich niet te vervelen. Welschap Welzijn en Welzijn Broekpolder organiseren namelijk diverse leuke activiteiten overdag en ‘s avonds, soms actief en altijd gezellig. De activiteiten vinden plaats in de week van maandag 21 t/m vrijdag 25 oktober en zijn openbaar voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. De activiteiten met alle bijbehorende informatie en mogelijkheid tot inschrijven vind je op de website van Welschap Welzijn bij vakantieactiviteiten.

Op maandag 21 oktober gaan we van 14.00 tot 16.00 uur actief aan de gang. Doe mee met de volgende sporten: volleybal, basketbal, trefbal en badminton. Vind jij het leuk om deze sporten eens uit te proberen of om samen met je vrienden lekker te bewegen? Of ben je nog niet zo sportief maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? Maak je geen zorgen, we maken er een mooi feestje van voor iedereen. Locatie: Sporthal de Waterakkers, deelname gratis.

De muzikale jongeren kunnen ook op 21 oktober ‘s avonds een DJ workshop volgen in Buurtcentrum De Schuilhoek. Op dinsdag 22 oktober testen kinderen van 10 t/m 14 jaar hun kennis en handigheid bij de Escaperoom van de Vuurlinie in Beverwijk. Op woensdag 23 oktober kan iedereen tussen de 8 en 12 jaar zich uitleven bij de grootste buitenspeeltuin van Europa; Linnaeushof in Heemstede. Op donderdag 24 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur lopen kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar een dagje mee als hulpboswachter! De startlocatie is bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Deze dag in de natuur wordt afgesloten met heerlijke pannenkoeken bij Johanna’s Hof.

Jongerencentrum Inside54 in Broekpolder is tijdens de herfstvakantie op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag van 14.30 uur t/m 17.00 uur geopend voor jeugd in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Hier kunnen zij op dinsdagmiddag een film kijken of andere gezellige activiteiten doen. Op vrijdagmiddag zijn er verschillende 4 tegen 4 toernooitjes. Maandagavond 21 oktober is er vanaf 19.00 tot 22.00 uur voor de tieners in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar een filmavond met voor iedereen een bak popcorn.

Voor de allerkleinsten tot 4 jaar en voor hun broertjes- en of zusjes zijn er twee activiteiten. Op dinsdagochtend 22 oktober van 09.45 uur tot 11.15 uur is er een peuter ouderochtend en een ‘knutselfrutsel’ ochtend in de Schuilhoek. Op donderdag 24 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur is er een uitje naar de leuke speeltuin Jeugd en Vreugd in Beverwijk. We vertrekken gezamenlijk vanaf Gezondheidscentrum de Citadel.

Wil je aan één of meerdere activiteiten deelnemen geef je dan van tevoren op. Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage en er geldt een maximum aantal deelnemers. Om je aan te melden ga naar de website: www.welschapwelzijn.nl.