Voertuig deels in sloot na ongeval op Wippolderlaan

112-nieuws
Voertuig deels in sloot na ongeval op Wippolderlaan
Voertuig deels in sloot na ongeval op Wippolderlaan (Foto: District8)

Op donderdag 25 april om 5:00 uur vond er op de Wippolderlaan N211 in Wateringen een ongeval plaats waarbij een automobilist achterop een voertuig voor hem botste. 

Het incident gebeurde tussen Den Haag en de A4 richting Amsterdam. Eén van de voertuigen tolde na de botsing en belandde gedeeltelijk in de naastgelegen sloot, terwijl de andere auto tot stilstand kwam tegen de vangrail in de tegenovergestelde richting.

Diverse hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer en ambulance, waren snel ter plaatse. De brandweer rukte uit met uitgebreid materieel, inclusief duikers, omdat aanvankelijk niet duidelijk was of er personen te water waren geraakt. Na een korte zoekactie werd echter al snel bevestigd dat dit niet het geval was.

Ambulancebroeders controleerden de betrokkenen op verwondingen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Tijdens het incident werd de Wippolderlaan vanuit Den Haag naar de A4 afgesloten voor verkeer, zodat een veilige werkomgeving kon worden gecreëerd. Dit resulteerde in aanzienlijke vertraging bij de kruising van de Erasmusweg met de Wippolderlaan. Een bergingsdienst kwam ter plaatse om beide voertuigen te verwijderen, waarna de weg weer werd vrijgegeven voor het verkeer