‘Een prachtig mooie week op SBO De Diamant in Naaldwijk’

Onderwijs
De kinderen en leerkrachten zijn erg blij met de bijdrage van het Rabobank Impactfonds voor het schoolplein.
De kinderen en leerkrachten zijn erg blij met de bijdrage van het Rabobank Impactfonds voor het schoolplein. (Foto: PR)

Vorige week was een week vol feestelijkheden op SBO De Diamant aan de Hoge Woerd in Naaldwijk. Met als hoogtepunt de opbrengst van een geldinzameling voor Team Westland. De school blikt terug.

“Maandagmiddag 15 april werd een deel van het bovenbouwplein geopend. Er werd een prachtige cheque uitgereikt namens het Rabo Impactfonds en daarna pootten de kinderen o.a. aardbeienplantjes in de nieuwe moestuinbakken. De kinderen en leerkrachten zijn erg blij met dit prachtige bedrag voor het schoolplein.”

Kijkavond

Als klap op de vuurpijl was er woensdag de Kijkavond waarbij de kinderen hun werk van het thema Wereldse kwesties presenteerden. Ook was dit een speciale avond voor Team Westland. Drie juffen fietsen of wandelen de Tourmalet op. Eén van deze juffen is zelf ziek en gaat ook omhoog.

“Door de hele school waren spelletjes en kraampjes met door de kinderen zelfgemaakte creaties, heel veel mooie planten, groenten en fruit, boeken en speelgoed. Deze avond was een daverend succes met heel veel blije en vrolijke kinderen, ouders en familieleden.”

En bovenal werd het prachtige bedrag van 2170,37 euro ingezameld.


Het team van de Diamant wil alle kinderen, ouders, pannenkoekenbakkers en hulp enorm bedanken. “Speciaal bedanken we de vele sponsoren, die belangeloos veel mooie producten hebben gesponsord!”