Stand-up comedytalent in De Groene Zwaan

Algemeen
Maaike en de Millennials.
Maaike en de Millennials. (Foto: aangeleverd)

DE RIJP - De Groene Zwaan geeft beginnende artiesten graag de gelegenheid om podiumervaring op te doen. Maaike en de Millennials waren 20 november 2019 waren  voor het eerst in De Groene Zwaan en dat was hilarisch. De tweede voorstelling moest telkens worden geannuleerd in verband met COVID-19, maar nu zijn ze terug en staan 16 en 17 juli op de planken van De Groene Zwaan

Maaike en de Millennials is een stichting ter bevordering van de vermindering van het apenrotsgehalte binnen de Nederlandse stand-up comedy. In de Groene Zwaan treden op: Djoni de Vos, Marie Koet, Mathilde Drooger en Maaike Hop. Djoni maakt grapjes. Soms ook op een podium. Marie studeert filosofie en schrijft sporadisch satirische artikelen voor De Speld. Sinds kort deelt ze haar grapjes ook op het podium. Mathilde maakt grappen over de vreemde dingen in haar leven en om haar heen. Dingen die normaal lijken, maar dat helemaal niet zijn. 

De voorstelling op 16 juli is uitverkocht. Voor 17 juli 20.30 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Reserveren is verplicht via info@degroenezwaan.nl.. 

De Groene Zwaan is te vinden aan Rechtestraat 12 in De Rijp.