Beste Onderneming van Noord-Holland: OVNH-finalisten bekend

Algemeen
De uitreiking van de OVNH-prijs 2021/2022 is op 25 mei. Wat wordt de Beste Onderneming van Noord-Holland?
De uitreiking van de OVNH-prijs 2021/2022 is op 25 mei. Wat wordt de Beste Onderneming van Noord-Holland? (Foto: OVNH)

REGIO – De voorbereidingen voor de uitreiking eind mei van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH, waar Rodi Media als oud-winnaar nauw bij betrokken is) zijn in volle gang. De finalisten per categorie – en van De Belofte – zijn inmiddels bekend. We stellen ze graag aan je voor! 

Voor de vijftiende keer wordt dit jaar de OVNH georganiseerd. De verkiezing heeft als doel lokale ondernemingen die op hun eigen manier inspirerend bezig zijn, een boost te geven. Ilse Zaal, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zei daarover al eerder: “De Ondernemingsverkiezing is een mooie aanleiding om extra stil te staan bij wat ondernemingen bijdragen aan de economie, werkgelegenheid en innovatie. Het is belangrijk om ze in het zonnetje te zetten. Dat doen we met de OVNH.”

Top 10 bekend

Inmiddels is de top 10 van de drie hoofdcategorieën (MKB-Klein, MKB-Midden en Grootbedrijf) bekend. Deze ondernemingen dingen mee naar de titel Beste Onderneming in hun eigen categorie:

Finalisten OVNH – MKB-Klein

- Autovakmeester Schaap

- Team Victrix

- IMS Medical

- Huibers Houthandel

- Dr. Leenarts

- Wilder Land

- FastfeedGrinded

- Bedaffair

- Drystack

- Quicargo

Finalisten OVNH – MKB-Midden

- Fishflow

- Sport Fever

- We Love the Planet

- Marcel’s Soap

- Hero Interim Professionals

- John Koomen

- Folat

- Logchies

- Innovfoam

- Sonic

Finalisten OVNH – Grootbedrijf

- Het Gastenhuis

- Carosseriebedrijf Burgers

- Geostick

- Tabs

- Milieus Service Nederland

- Berend Botje

- Ursem Barten

- CJ Hendriks 

- De Nijs

- Breedweer

De Belofte

Naast bovenstaande categorieën, is er ook De Belofte, de prijs voor startende ondernemers. 

Ilse Zaal: “Deze prijs reiken we nu voor de tweede keer uit. Hij is speciaal voor ondernemingen die tussen de één en drie jaar bestaan. We willen hen een duwtje in de rug geven. Zo is de winnaar van De Belofte van vorig jaar nog een tijd begeleid door de directeur van een andere OVNH-winnaar, Dopper. Niet alleen deze coachingsessies brengen zo’n jong bedrijf weer verder, ook het netwerk van beginnend ondernemers groeit door deelname aan de OVNH enorm.”

Deze bedrijven dingen mee voor De Belofte:

- Naduvi

- Food for Skin

- Tommy Tomato

De prijsuitreiking

De uitreiking van de
OVNH-prijs 2021/2022 vindt op woensdag 25 mei 2022 plaats in de Philharmonie in Haarlem. De finalisten houden dan hun eindpresentatie, waarna de Publieksprijs wordt uitgereikt en de jury per categorie en voor De Belofte één winnaar zal kiezen. De jury let hierbij onder meer op hoe duurzaam en innovatief een bedrijf is.

Op 4 april openen de lijnen voor de Publieksprijs. Meer hierover lees je binnenkort in deze krant en op onder meer Rodi.nl/regio/Haarlem.

Meer weten?

Lees meer over de OVNH-verkiezing op www.ovnh.nl.