Culinair Plaza kiest voor cashless

Algemeen
Geen muntjes meer nodig bij Alkmaar Culinair Plaza
Geen muntjes meer nodig bij Alkmaar Culinair Plaza (Foto: Ed van de Pol)

ALKMAAR - Geen muntjes meer op Culinair Plaza, maar gewoon met je pinpas of telefoon betalen. De organisatie van het RSM Alkmaar Culinair Plaza kiest voor cashless en dus kunnen bezoekers vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september heel eenvoudig lekkere hapjes en drankjes bestellen in de Alkmaarder Hout. 

“Het is niet alleen voor gasten, maar ook voor onszelf een prettige manier van werken”, zegt Bart Matthaei van JCI Alkmaar dat Culinair Plaza organiseert. “Na twee jaar afwezigheid staat iedereen weer te springen om er een geweldig evenement van te maken. Net als altijd is het doel van de Stichting Alkmaar Culinair Plaza om goede doelenorganisaties in de regio Alkmaar te ondersteunen. Deze doelen worden elk jaar opnieuw gekozen en dit jaar hebben we gekozen voor Racerunning Heiloo / AV Trias, Nederland Wandelt voor Usher, Stichting Puur voor Kids, Stichting Taart voor Kids, Stichting Maria Magdalena en Stichting Vrienden van de Vijfhoek. Wat nieuw is, is dat we als commissie de goede doelen hebben uitgenodigd om toe te lichten waar ze onze bijdrage aan willen besteden. Dat maakt het meteen heel tastbaar. Zo wil Racerunning Heiloo in samenwerking met AV Trias onze bijdrage besteden voor de aanschaf van een framerunner waarmee mensen met een beperking tóch kunnen sporten.”

Entertainment

Naast alle hapjes en drankjes is er weer volop entertainment tijdens het RSM Alkmaar Culinair Plaza. De nadruk van het programma ligt op de zaterdag. De deelnemende horeca heeft weer veel zin in een ouderwets gezellig culinair weekend. Naast vertrouwde gezichten zijn er dit jaar ook een paar nieuwe deelnemers die bezoekers verrassen met lekkers. Meer informatie over het programma en alle deelnemers volgende week in deze krant. Meer informatie en tickets op www.alkmaarculinairplaza.nl