Goede Doelen Pop in Podium Victorie

Algemeen
Skotwal.
Skotwal. (Foto: archief)

ALKMAAR - Podium Victorie staat zondagmiddag 26 maart in het teken van Goede Doelen Pop. Er zijn onder meer optredens van Ruben Annink en Skotwal. De opbrengst komt ten goede aan de lokale Goede Doelen die zijn opgenomen in de Goededoelengids Alkmaar. 

Goede Doelen Pop wordt georganiseerd door Goede Doelen Alkmaar en Podium Victorie. De opbrengst van deze muzikale middag komt geheel ten goede aan lokale, maatschappelijke organisaties die samen de Lokale Goededoelengids Alkmaar vormen. De presentatie is in de goede handen van Dick van der Kolk. Op het programma staan singer-songwriter Ruben Annink (bekend van Beste Zangers) en de band Skotwal.

Ruben Annink zingt over hedendaagse thematiek, of zoals hij zelf zegt: ‘ik zing het levenslied van mijn generatie.’ In 2022 bracht hij zijn debuutalbum ‘13’ uit, en hij kan niet wachten om de nummers live aan zijn fans te laten horen. Skotwal heeft Noord-Holland veroverd met prachtige Americana songs vertaald in het Westfries. Op het programma staan nummers van Johnny Cash, Steve Earle en Bob Dylan, maar ook The Rolling Stones ontbreken niet.

De deuren van Podium Victorie gaan open om 13.30 uur. Tickets voor deze middag via www.podiumvictorie.nl