Uitdaging tijdens wandelbootcamp in De Mare

Nieuws
Doe mee aan diverse activiteiten tijdens de wandelbootcamp.
Doe mee aan diverse activiteiten tijdens de wandelbootcamp. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Ze gooien niet met boomstammen maar uitdaging is er wel. Deelnemers aan de wandelbootcampgroep in De Mare van ‘Alkmaar Ontmoet’ nodigen anderen uit ook eens mee te doen. “Niets moet, de coach van Sport-Z kijkt naar je mogelijkheden maar daagt je ook echt uit. Bovendien is het altijd leuk, er wordt veel gelachen, we hebben veel respect voor elkaar en de acceptatie is groot.” aldus een deelnemer. 

Naast samen wandelen, wordt er ook koffie gedronken en worden ervaringen gedeeld. Want één ding hebben de deelnemers gelijk: ergens in hun leven liep het even niet lekker. De wandelbootcamp is voor iedereen toegankelijk. De sportcoach past de oefeningen aan naar ieders niveau. De mindset in de groep? Genieten van het leven!

Wandelbootcamp bij Alkmaar Ontmoet

Elke dinsdag start de wandelbootcampgroep 10.00 uur bij wijkcentrum Mare Nostrum in Alkmaar. Rond 11.00 uur wordt er gezamenlijk een kop koffie of thee gedronken. Iedereen uit de wijk met interesse kan gratis aansluiten om te kijken of de activiteit bij hem/haar past. Meer informatie: www.sport-z.org.nl