De 6 beste massagesalons in Alkmaar!

Nieuws
Geniet van een ontspannende massage in Alkmaar
Geniet van een ontspannende massage in Alkmaar (Foto: Pexels)

ALKMAAR - In de drukke wereld van vandaag de dag is het belangrijk om af en toe een moment voor jezelf te nemen en te ontspannen. Een van de beste manieren om dat te doen is door een ontspannende massage te nemen. Als je in Alkmaar bent heb je geluk, want de stad herbergt een aantal fantastische massagesalons die je kunnen helpen om stress te verminderen, pijn te verlichten en je welzijn te verbeteren. In dit artikel zullen we een aantal massagesalons in Alkmaar uitlichten.

Massagesalons Alkmaar

Wel even toe aan een moment van ontspanning? Dit zijn op basis van eigen ervaringen en reviews onze tips voor massagesalons Alkmaar (in willekeurige volgorde):

  • Artiscent Wellness Alkmaar
  • Touch of Bali
  • Mina Thai Wellness
  • Body Mind Alkmaar
  • Chinese massagesalon Beijing
  • Oriental Lotus Treatment

1. Artiscent Wellness Alkmaar

Artiscent Wellness is een populaire massagesalon die bekend staat om zijn rustgevende en therapeutische Thaise massages. Het ervaren team van masseurs biedt een breed scala aan massages, waaronder gezichtsmassage, sportmassage, hotstone massage, kruidenstempel massage en zouttherapie massage. De ontspannen sfeer en de professionele benadering van deze massagesalon in Alkmaar zorgen ervoor dat je je volledig kunt overgeven aan de helende kracht van massage.

Openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.


Artiscent Wellness op de Kanaalkade - website Artiscent Wellness

2. Touch of Bali 

“Touch of Bali” is een populaire massagesalon die bekend staat om zijn Balinese massages en wellnessbehandelingen. Gelegen in Alkmaar, biedt deze salon een oase van rust en ontspanning. Bij Touch of Bali kun je genieten van een breed scala aan massages, waaronder Balinese massage, ontspanningsmassage, hot stone-massage en traditionele kruidenstempelmassage. De ervaren Balinese masseurs nemen je mee op een reis van ontspanning en herstel, waarbij ze oude technieken en rituelen combineren om je lichaam en geest te verjongen.

Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur.

3. Mina Thai Wellness

Voor liefhebbers van Thaise massage is Mina Thai Wellness een goede keuze. Door middel van vingers, handen, ellebogen en voeten worden de energiebanen gemasseerd. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor men weer energie krijgt. Vermoeidheid, rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.

Openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.


Mina Thai in Alkmaar - website Mina Thai

4. Body Mind Alkmaar

Bij Body Mind Alkmaar bieden ze behandelingen volledig afgestemd op jouw behoefte. Wil je meer energie? Totale ontspanning? Rust of 90 minuten op minivakantie? De behandelingen die je kunt boeken zijn onder andere: ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, Hot Stone massage, deep tissue massage en de holistische massage. Daarnaast kun je hier ook terecht voor klankschalen therapie. Hiermee kom je op een liefdevolle manier uit je lichaam en in je mind. 

Maandag12.00 - 21.00 uur
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag12.00 - 21.00 uur
Donderdag10.00 - 17.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten


Klankschalen therapie - Facebook Body Mind Alkmaar

5. Chinese massagesalon Beijing

Chinese massage wordt ook wel Tuina massage genoemd. (spreek uit als twiena). Tuina betekent letterlijk druk en wrijf. Het is een massagevorm waarbij druk uitgeoefend wordt op bepaalde punten van het lichaam, op de zogenaamde meridianen of energiebanen. Zo wordt de stroom van energie beïnvloed. De massage ontspant, voorkomt vermoeidheid en geeft verlichting na een langdurige belasting van rug, nek, schouders, armen of benen als gevolg van werken achter de computer, autorijden of sport.

Openingstijden zijn maandag t/m zondag van 11.00 tot 21.00 uur. Na 19.00 uur uitsluitend op afspraak.


Chinese Massagesalon Beijing - website Chinese Massagesalon Beijing

6. Oriental Lotus Treatment

In Alkmaar vind je massage- en schoonheidssalon Oriental Lotus Treatment. Je kunt hier onder andere terecht voor een Ayurvedische massage, aromatherapie-massage, gezichtsbehandeling, manicure en pedicure. Eigenaresse Tina is gespecialiseerd in Ayurvedische massage. Dit is een traditionele Indiase lichaamsmassage waarbij het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest centraal staat. Je bent hier ook aan het juiste adres voor een Thaise of Oriental ontspannend massage. Geef het vooral bij Tina aan als je lichamelijke klachten hebt zodat de massage aansluit op jouw wensen.

Openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.


Tina van Oriental Lotus Treatment -  website Oriental Lotus Treatment

Massagesalon Alkmaar

Als je op zoek bent naar ontspanning en verlichting in Alkmaar, hoef je niet ver te zoeken. De stad herbergt diverse massagesalons die een breed scala aan behandelingen bieden om je welzijn te bevorderen. Of je nu behoefte hebt aan een rustgevende Zweedse massage, een verkwikkende Thaise massage of een luxe wellnesservaring, de massagesalons in Alkmaar hebben voor elk wat wils. Neem de tijd om jezelf te verwennen en ontdek de helende kracht van massages in Alkmaar!