De hybride warmtepomp: duurzaam verwarmen én besparen

Partnerbijdrage
Ben jij al bekend met de innovatieve hybride warmtepomp van Quatt?
Ben jij al bekend met de innovatieve hybride warmtepomp van Quatt? (Foto: Almu Tabernero)

Ben jij al bekend met de innovatieve hybride warmtepomp van Quatt? Deze duurzame, energiebesparende en slimme oplossing is in Nederland ontwikkeld. Als woningeigenaar zet je hiermee een grote stap in de richting van gasloos verwarmen. Meld je nu aan en profiteer van tot €200 cashback.

De hybride warmtepomp van Quatt - de Quatt Hybrid - onderscheidt zich door zijn unieke design, korte terugverdientijd en slimme software. De warmtepomp werkt samen met de bestaande cv-ketel. Zo kun je zonder verdere aanpassingen aan je woning direct beginnen met besparen. De Amsterdamse scale-up Quatt heeft de Quatt Hybrid zelf ontwikkeld en draagt ook zorg voor de installatie. Hiermee is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot marktleider met dit jaar al bijna 3000 geïnstalleerde systemen. En door deze integratie van productontwikkeling én installatie biedt Quatt een warmtepomp aan die zowel qua design als vermogen specifiek is aangepast aan Nederlandse woningen en significant goedkoper is dan zijn directe concurrenten.

Quatt in Alkmaar

De komende weken organiseert Quatt een lokale campagne in Alkmaar. Het doel? Minimaal 200 warmtepompen installeren. Oprichter Bas Flipse licht toe: “We zijn in Alkmaar al goed vertegenwoordigd met 28 installaties, maar door onze installatieteams enkele weken non-stop in Alkmaar in te zetten, kunnen we dat aantal op een efficiënte manier verder verhogen. Hierdoor kunnen we onze klanten in Alkmaar een cashback aanbieden tot wel €200.” Als eigenaar van een typische woning in Alkmaar bespaar je €869 per jaar met een Quatt Hybrid. Dit komt neer op een terugverdientijd van slechts 2,9 jaar. Om mee te doen meld je je eenvoudig aan op quatt.io/alkmaar. Om te profiteren van de tijdelijke cashback-actie voor Alkmaar dien je voor 18 september jouw offerte te hebben goedgekeurd.

Voordelen hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp van Quatt biedt een reeks aan voordelen. Het systeem leidt tot een forse besparing op je gasrekening met een daling van wel 60 tot 80%. Hier tegenover staat weliswaar een stijging van het elektriciteitsverbruik, maar per saldo wordt de Quatt Hybrid in 2 tot 6 jaar terugverdiend. Daarnaast beschikt de warmtepomp over slimme software die automatisch en op afstand geüpdatet wordt en een eigen app die inzicht geeft in je verbruik. Met een hybride warmtepomp ben je nog niet helemaal van het gas af, maar omdat de Quatt Hybrid ‘all-electric ready’ is, breid je je systeem in de toekomst eenvoudig uit om je cv-ketel volledig te vervangen. 

Inclusief installatie!