Werkzaamheden Vriezenweg begonnen

Nieuws
De werkzaamheden aan de Vriezenweg zijn begonnen.
De werkzaamheden aan de Vriezenweg zijn begonnen. (Foto: Google Street View)

LEIMUIDEN - Dura Vermeer is onlangs in opdracht van de gemeente Kaag en Braasem begonnen met de wegreconstructie van de Vriezenweg in Leimuiden. Deze werkzaamheden sluiten aan op de grote wegreconstructie en kadeverbetering van de Willem van der Veldenweg.

De Vriezenweg krijgt een nieuwe inrichting ten behoeve van de verkeersveiligheid. De komende periode wordt de rijbaan vernieuwd/ hersteld. Verder komen er grasbetontegels aan de zijkanten van de rijbaan en worden de bermen aangevuld om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Wat betekent dit?

De Vriezenweg is afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Bewoners en/of belanghebbenden van de Vriezenweg dienen de auto elders te parkeren. Gedurende de werkzaamheden kunnen ze geen gebruik maken van de Vriezenweg. Het doorgaand verkeer en fietsers worden omgeleid via de aangegeven omleidingsroute. Onder voorbehoud van (weers-)omstandigheden wordt medio oktober het asfalt, belijning en coating aangebracht. Naar verwachting zijn de werken vrijdag 21 oktober afgerond en wordt de Vriezenweg opengesteld. Meer informatie over deze werkzaamheden vind je op de projectenpagina van de Willem van der Veldenweg. De bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten is volgens de gemeente geborgd.