Boys, Boys, Boys: opening expositie en speciale preview in Theater Castellum

Nieuws
Boys,Boys, Boys.
Boys,Boys, Boys. (Foto: Castellum )

ALPHEN - Dit voorjaar is de expositie Boys in Heels van kunstfotograaf Henk Veldhuizen te zien in het Theatercafé van Theater Castellum. Op maandagavond 17 april om 19.30 uur vindt de opening plaats, met een interview met Henk Veldhuizen en aansluitend een speciale preview van de voorstelling Boys Won’t Be Boys in de Kleine zaal.

Boys in Heels Theater Castellum

Boys in Heels is een fotoserie met jongens op hakken die er stoer, sexy en zowel mannelijk als vrouwelijk uitzien. Henk Veldhuizen, kunstfotograaf van verhalende en theatrale beelden, heeft deze serie gemaakt met de visie ‘Vrij om jezelf te zijn’. Een visie die naadloos aansluit bij de voorstelling Boys Won’t Be Boys. De expositie van Henk Veldhuizen was eind 2022 te zien in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, en zal tot eind mei te zien zijn in het theatercafé van Theater Castellum.

Boys Won’t Be Boys is een wervelende collage van jongens en mannen. Ze zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen, in wisselende samenstelling, over hun persoonlijke levens en laten zien dat het stoer is om je (als man) kwetsbaar op te stellen. Of je nou hetero of homo bent, a-seksueel of bi-seksueel, bouwplaats manager of musicalster, niemand past precies in het hokje man. Deze voorstelling is in seizoen 2023/2024 te zien in Theater Castellum.

Het programma van de avond start met de opening van de expositie en een interview met kunstfotograaf Henk Veldhuizen door cultuurmakelaar Kristien van den Oever. Aansluitend is er een preview van de voorstelling Boys won’t be Boys plaats in de kleine zaal, met als afsluiter een nagesprek in het theatercafé.

Afbeelding