Nieuw-West heeft eigen bioscoop: Cinema De Vlugt

Algemeen
Tom Cruise als  Pete 'Maverick' Mitchell in Top Gun.
Tom Cruise als Pete 'Maverick' Mitchell in Top Gun. (Foto: Paramount Pictures)

NIEUW-WEST - Publiek is vanaf donderdag 8 september elke dag vanaf 9.00 uur welkom bij Cinema De Vlugt aan de Burgemeester de Vlugtlaan 125. Onder meer The Princess, Top Gun: Maverick en de Bollywoodfilm Laal Singh Chaddha zijn dan te zien en er staat ook een Turkse misdaadfilm op het programma: Dayi. Ook voor de jongste bewoners van Nieuw-West is er van alles te beleven. Zo staan Knor en DC Club van Super-Pets op de agenda.

Bij het café kan een goede kop koffie, een verfrissend drankje en een versnapering worden gehaald om vervolgens onderuitgezakt te genieten van de allernieuwste films in de allerhoogste kwaliteit. Niet naar de film maar wel graag genieten van een drankje en een goed gesprek? Café De Vlugt is het juiste adres hiervoor en dat gewoon in de buurt. Cineville pashouders kunnen ook bij Cinema De Vlugt terecht. En met een stadspas met groene stip is een kaartje maar 1 euro. Voor het hele programma, zie: www.cinemadevlugt.nl. Het programma voor aankomende week is hieronder te lezen.

The Princess

The Princess: de Britse Oscar genomineerde regisseur Ed Perkins maakte een confronterende kroniek over het publieke leven en de dood van de geliefde ‘people’s princess’ Diana Spencer. Op 31 augustus 1997, dit jaar precies 25 jaar geleden, veroorzaakte haar dood een publieke uitbarsting van rouw zoals Engeland niet eerder meemaakte. De film toont het publieke beeld zoals de wereld het zag evolueren, hoe dicht de media op haar huid zaten en welke impact dit had op haar leven

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick: Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradshaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick ‘Goose’ Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

 Laal Singh Chaddha 

Een hartverwarmende film die het levensverhaal vertelt van een gewone man genaamd, ‘Laal Singh Chaddha’, en het concept van de Academy Award®-winnende film Forrest Gump in een nieuw jasje steekt, waarin de moderne geschiedenis en cultuur van India centraal staan. De film brengt Aamir Khan, de ster van het voor een Academy Award® genomineerde Lagaan, samen met Kareena Kapoor Khan, voor een optimistisch verhaal met hart en humor. We volgen Laal vanaf zijn kindertijd, hoe hij een unieke band met zijn alleenstaande moeder opbouwt en zijn reis van liefde, onschuld en noodlot, waarbij hij de vele uitdagingen van het leven overwint. De film is op meer dan honderd verschillende locaties in India opgenomen en heeft ook een grote rol voor Mona Singh, die Laal Singh Chaddha’s geliefde moeder speelt. Onder meer de nummers ‘Kahaani’ en ‘Main Ki Karan?’ zijn te horen in Laal Singh Chaddha.


Laal Singh Chaddha.(Aman Dhillon)

Knor

Knor: voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

Super-Pets

In DC Club van Super-Pets (NL) zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.


Knor. (Foto: Rene van Velzen)