Regillio Simons - wikiportret.nl, CC BY 3.0,
Regillio Simons - wikiportret.nl, CC BY 3.0, (Foto: © STUDIO KASTERMANS)

Regillio Simons hoofd jeugdopleidingen ASV de Dijk

Algemeen

AMSTERDAM-NOORD- De oud-profvoetballer en voormalig hoofdtrainer van diverse Nederlandse amateurclubs, Regillio Simons, is aangesteld als hoofd jeugdopleiding bij de Amsterdamse voetbalclub ASV de Dijk. Als hoofd van de jeugdopleiding gaat hij de komende jaren werken aan het verder professionaliseren van de trainingen en opleidingen voor ruim 700 voetballers tot 18 jaar.

Simons begon met voetballen in 1980 bij SV Amstelland United. Hij speelde van 1984 tot 1986 in de jeugdafdeling van AFC Ajax, en maakte in 1993 zijn debuut in het betaald voetbal voor Telstar. Daarna speelde hij onder andere voor Fortuna Sittard, waar hij onder leiding van Bert van Marwijk bijdroeg aan één van de beste jaren van de club. In de jaren daarna kwam hij uit voor, NAC, Willem II, Kyoto Purple Sanga, FC Den Haag, TOP Oss en Türkiyemspor. 

Na het beëindigen van zijn actieve carrière werd Simons trainer van Türkiyemspor, waarvoor hij eerder ook voetbalde. Daarna was hij jeugdtrainer bij AFC Ajax en hoofdtrainer en coördinator van diverse Nederlandse amateurclubs. Julius Egan, voorzitter ASV de Dijk: ‘Regillio is een ontzettend veelzijdige trainer, met een passie voor jeugdvoetbal en een aansprekend idee over breed opleiden. Dit sluit goed aan op de koers die wij als club alweer enige tijd geleden zijn ingeslagen. We zijn dan ook trots dat hij de komende jaren onze club komt versterken.’

Vlieguren in voetbalplezier

De komende jaren gaat Simons samen met zijn team investeren in het verder ontwikkelen en professionaliseren van de jongens- en meidenopleiding. Simons: ‘De komende jaren gaan we verder met het ontwikkelen van de jeugdopleiding in de hele breedte. Dat betekent vooral heel veel plezier beleven aan het spel, maar ook investeren in een strakke organisatie en jongeren hun talenten laten ontdekken op het veld. De grootste uitdaging daarin is, om onze eigen verwachtingen niet leidend te laten zijn, en jongeren zo veel mogelijk te inspireren en faciliteren om meer vlieguren te maken. Natuurlijk tijdens de trainingen en wedstrijden, maar juist ook tijdens het buitenspelen en op school.’ ASV de Dijk heeft zo’n 1000 leden. Simons gaat leiding geven aan een team van ruim 50 jeugdtrainers die dagelijks trainingen geven.

Afbeelding

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Rijkswaterstaat verwijdert beschadigde geluidsschermen langs A10 Noord Algemeen gisteren
Afbeelding
Seniorenconsulent Belia leert nog steeds Algemeen gisteren
Afbeelding
Inschrijving eerste editie Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20 geopend Algemeen 16 aug, 15:26
Afbeelding
Korte brand op balkon Hellingstraat 112-nieuws 16 aug, 10:00
Afbeelding
Tweederde Noord-Hollanders optimistisch over eigen bijdrage klimaat Duurzaam 15 aug, 13:13
Afbeelding
Zorgeloze Zomeravond in Tolhuistuin Algemeen 13 aug, 09:12
Afbeelding
Wat jij moet weten over forex trading in Nederland Algemeen 12 aug, 10:16
Afbeelding
13-14 augustus weer IJ-Hallen! Algemeen 11 aug, 11:06
Afbeelding
Amsterdam Bodypaint event in Treehouse NDSM Algemeen 11 aug, 10:09
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Algemeen 11 aug, 09:30
Afbeelding
Damstede racing team niet finishende fiere winnaar Algemeen 11 aug, 09:26
Afbeelding
Juf Tineke in het Kunstraam op de Nieuwendammerdijk Algemeen 11 aug, 08:45
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Algemeen 11 aug, 08:30
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Op Rodi Amsterdam-Noord volg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord. Rodi Amsterdam-Noord informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam-Noord

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief