Brasserie Santiago verbindt zich met lokale trots White Stones

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Cor Mooy)

EGMOND AAN ZEE - Brasserie Santiago, onder leiding van de trotse eigenaar Rik Suijlen uit Egmond aan Zee, heeft besloten om de jeugd van het lokale zaalvoetbalteam White Stones te steunen als hun nieuwe shirtsponsor. Het enthousiasme spatte eraf tijdens de presentatie van de fonkelnieuwe kleding voor het team afgelopen vrijdag in sporthal de Watertoren.

De shirts met het logo van Santiago zal te bewonderen zijn bij White Stones 19-1 en 19-2 onder leiding van AZ-speler Nick Twisk en bij het team 11-2 onder leiding van Joey Groen en Jesse Holtman. Eigenaar Rik Suijlen straalt van oor tot oor over de samenwerking. “Sport heeft de kracht om mensen samen te brengen, en we zijn verheugd om de nieuwe generatie hiermee te steunen.”

Trots

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de nieuwe tenues met het Brasserie Santiago-logo feestelijk onthuld. De spelers van White Stones liepen vol trots de zaal in, gekleed in hun nieuwe outfits, klaar om de competitie aan te gaan. De sfeer in sporthal de Watertoren was goed. Brasserie Santiago en White Stones kijken uit naar een succesvolle samenwerking, zowel op als buiten het veld.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding