Pinnen in Beverwijk: waar vind je de pinautomaten?

Nieuws
Waar kun je pinnen in Beverwijk?
Waar kun je pinnen in Beverwijk? (Foto: PR)

BEVERWIJK – Hoewel we steeds minder contant geld op zak hebben, zijn pinautomaten nog lang niet weg te denken uit het straatbeeld. Goed dus om te weten: waar kun je pinnen in Beverwijk? Een overzicht van waar de pinautomaten staan in Beverwijk vind je in dit artikel!

Pinautomaat Beverwijk

In de gemeente kun je zowel binnen als buiten pinnen in Beverwijk. De meeste pinautomaten in Beverwijk zijn beschikbaar voor klanten van verschillende banken. 

Let op! De pinautomaten in Beverwijk hebben te maken met bepaalde openingstijden. Je kunt dus niet 24/7 pinnen in Beverwijk.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

pinnen beverwijk locaties waar pinautomaten

Pinnen Beverwijk

Je vindt de pinautomaten van Beverwijk hier: 

  • Wijkerbaan 2, Beverwijk
  • Wijkerbaan 7, Beverwijk
  • Wijkerbaan 20, Beverwijk
  • Plantage 130, Beverwijk
  • Spoorsingel 17, Beverwijk

Wil je alle locaties zien waar je kunt pinnen in Beverwijk en omgeving? Bekijk dan de locatiewijzer van Geldmaat.

In Beverwijk zijn diverse pinautomaten te vinden waar je gemakkelijk geld kunt opnemen of storten. Bij de pinautomaten van bekende banken zoals ABN AMRO, ING en Rabobank kun je terecht voor verschillende transacties zoals het opnemen van geld, saldo checken, betalingen doen of geld storten in Beverwijk. De meeste pinautomaten in Beverwijk zijn 24 uur per dag beschikbaar. Het is belangrijk om veiligheid in acht te nemen bij het gebruik van pinautomaten, bijvoorbeeld door je pincode af te schermen en alert te blijven op verdachte situaties.