Brievenbussen in Beverwijk: de locaties op een rij

Nieuws
Waar staan de brievenbussen in Beverwijk?
Waar staan de brievenbussen in Beverwijk? (Foto: Rodi.nl)

BEVERWIJK – Waar staan de brievenbussen in Beverwijk? Handig om te weten als je een brief of klein pakketje moet posten. Een overzicht van locaties van brievenbussen in Beverwijk!

Ja, we doen ontzettend veel digitaal. Want hoeveel e-mails stuur jij wel niet per dag? En waarschijnlijk communiceer je ook regelmatig via sociale media. Tóch wordt er ook nog veel post verstuurd! Of kleine pakketjes, natuurlijk. Daarom hieronder een overzicht van brievenbus-locaties in Beverwijk! 

Tekst gaat door onder foto

Hier staan de brievenbussen in Beverwijk
Hier staan de brievenbussen in Beverwijk.

Brievenbussen Beverwijk: locaties 

Hieronder vind je een aantal van de locaties van brievenbussen in Beverwijk. Verstuur je pakketje of brief wel voor 17:00 uur, want rond die tijd worden de meeste brievenbussen geleegd (lichtingstijd dagelijks om 17.00 uur).

  • Spoorsingel 73
  • Peperstraat 19
  • Plantage 130
  • Alzettestraat 35
  • Duinwijklaan 1

Brievenbus of postkantoor in de buurt 

Met de PostNL-locatiewijzer vind je snel een brievenbus of postkantoor in de buurt. Kijk op de kaart voor meer locaties van brievenbussen in Beverwijk.

Postcodes Beverwijk

Dit zijn alle postcodes in Beverwijk:

19401945
19411946
19421947
19431948
1944

Beverwijk heeft in totaal 9 unieke postcodenummers. Deze zijn verdeeld over onder andere het Kuenenkwartier, Warande, Meerestein en nog 8 andere wijken.