Afbeelding
(Foto: )

Landelijke BoekStartdag in Bibliotheek Kennemerwaard

7 jun, 12:05 Uit

CASTRICUM E.O. - Bibliotheek Kennemerwaard viert zaterdag 19 juni de landelijke Boekstartdag! Alle kinderen van 0 tot 4 jaar zijn samen met hun ouders of verzorgers extra welkom om op deze dag naar de bibliotheek te komen. Er worden voorleesworkshops gehouden en in de bibliotheken liggen media ontdekpakketten klaar om uit te proberen. Spotten jullie de Boekstartbakfiets in de stad? Maak je kindje gratis lid, ontvang het Boekstartkoffertje en doe mee met de winactie.

BoekStartbakfiets en winactie
Op 19 juni zal de Boekstartbakfiets in de buurt van de bibliotheken in Alkmaar Centrum en de Mare rondrijden. Let goed op of je de Boekstartbakfiets tegenkomt, want deze is gevuld met leuke hebbedingetjes. Ook kun je bij de Boekstartbakfiets de Boekstartbon krijgen waarmee je kindje (0 - 2 jaar) gratis lid wordt van de bibliotheek. Lever de Boekstartbon op zaterdag 19 juni in bij de bibliotheek, ontvang gratis het Boekstartkoffertje én maak kans op een geweldig Boekstartpakket! Kom je de Boekstartbakfiets niet tegen maar wil je wel kans maken op het Boekstartpakket? Schrijf je kindje dan direct in bij de dichtstbijzijnde bibliotheek die op zaterdag 19 juni open is. De winnaar van het Boekstartpakket wordt in week 25 bekend gemaakt.

Media ontdekpakket
Wil je meer weten over digitale voorleesmethodes of over het combineren van een voorleesboek met een educatieve app? In de bibliotheek van Alkmaar Centrum, Alkmaar de Mare, Heerhugowaard, Castricum en Bergen staat het Media ontdekpakket klaar om uit te proberen én vindt je meer informatie over het gebruik van digitale prentenboeken bij kinderen van 0 tot 4 jaar. Zaterdag 19 juni tijdens openingstijden.

Workshop “Voorlezen aan baby’s en dreumesen”

Voorlezen is leuk, intiem en leerzaam! Het versterkt de band tussen ouder en kind en is ontzettend belangrijk voor de taalontwikkeling. Maar voorlezen aan baby’s en dreumesen, hoe doe je dat? Tijdens deze workshop krijg je tips van professionals en ga je samen met je kindje en de boekjes aan de slag. Neem je kindje (o tot 2 jaar) dus gezellig mee. Deze leuke en interessante voorleesworkshop wordt op 19 juni gegeven in de bibliotheken in Castricum, Alkmaar centrum en Alkmaar De Mare van 11.00 tot 12.00 uur. 

Aanmelden voor de workshop is noodzakelijk. Je kunt dit doen via www.bknw.nl/agenda.

Afbeelding
Afbeelding
OVNH: Milieu Service Nederland Beste Onderneming van 2022 (Grootbedrijf) Algemeen 25 mei, 22:28
Afbeelding
OVNH: Green Soap Company Beste Onderneming van 2022 (MKB-Midden) Algemeen 25 mei, 21:42
Afbeelding
OVNH: Drystack Beste Onderneming van 2022 (MKB-Klein) Algemeen 25 mei, 20:47
Afbeelding
OVNH: TommyTomato Beste Onderneming van 2022 (De Belofte) Algemeen 25 mei, 19:30
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding voor Henriëtte Maassen van den Brink Algemeen 24 mei, 11:40
Afbeelding
Wie is deze man? Foto van Vroeger 24 mei, 11:35
Afbeelding
Dagbesteding Volly’s een feit Algemeen 24 mei, 11:31
Afbeelding
Groenmarkt en Open Tuinenweekend in Limmen en Heiloo Algemeen 24 mei, 11:05
Afbeelding
Bakkum Bruist weer in augustus Algemeen 24 mei, 10:54
Afbeelding
Tekort aan fietsenstallingen Algemeen 24 mei, 10:00
Afbeelding
Timelapse station en overweg video 23 mei, 13:36
Afbeelding
Cruciale zege voor FC Castricum op Olympia Haarlem Sport 23 mei, 13:30
Afbeelding
Vitesse in slotfase toch nog naast VIOS: 1-1 Sport 23 mei, 13:06
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Castricum

Op Rodi Castricum volg je het laatste nieuws uit Castricum. Rodi Castricum informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Castricum

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Castricum in je mailbox.