Lapaja Damesmode van alle merken thuis

Partnerbijdrage
De nieuwe vestiging is de zesde winkel voor broer en zus Patrick en Jacquelien Bosma.
De nieuwe vestiging is de zesde winkel voor broer en zus Patrick en Jacquelien Bosma. (Foto: Privéfoto)

De zomer kan dit jaar niet vroeg genoeg beginnen op Kijkduin! En zelfs als de zon even niet schijnt, zijn er genoeg redenen om een bezoek aan de badplaats te brengen. Lapaja damesmode is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Een mooie, nieuwe kledingwinkel voor de vrouw die er elke dag leuk uit wil zien.

De nieuwe vestiging is de zesde winkel voor broer en zus Patrick en Jacquelien Bosma. Na Zoetermeer, Maassluis, Gouda en twee winkels in Leiden, is hun oog nu gevallen op de Deltapromenade in Kijkduin. “De locatie is heel erg mooi”, zegt Jacquelien. “ik denk dat we daar onze klanten echt goed kunnen bedienen. Lapaja Damesmode is een Multi-label winkel in het middensegment voor de vrouw die er elke dag leuk uit wil zien. Bij ons zijn allerlei merken zoals Street One, Cecil, JDY en QS by S. Oliver verkrijgbaar. Daarnaast verkopen we ook accessoires zoals schoenen, kettingen, armbanden en shawls. Vrouwen gaan hier compleet aangekleed de deur uit.”

Goed uitzien

Jacquelien benadrukt dat mode iets persoonlijks is. “Wij denken graag met de klant mee. Onze verkoopsters hebben veel ervaring en vinden het belangrijk om te zorgen dat de klant er goed uitziet. Trendy modebeelden zijn leuk, maar het moet wel bij iemands persoonlijkheid passen.”

De vestiging van Lapaja Damesmode opent op 1 maart aan de Deltapromenade 551. Van 1 maart tot en met 3 maart wordt een spectaculaire openingskorting gegeven van tien procent op de gehele collectie en bij elke aankoop ontvangen klanten een leuke Lapaja beachbag. Daarna kan wat Jacquelien betreft de zomer niet snel genoeg beginnen: “Kijkduin gaat deze zomer bruisen! Als de horeca er straks bij komt hebben we een heel mooie boulevard bij een prachtig strand waar je je heerlijk kan vermaken!”

Kijk ook op www.lapaja.nl