Reprise Veldhuis & Kemper in Kampanje Den Helder

Algemeen
Kemper & Veldhuis.
Kemper & Veldhuis. (Foto: Carli Hermès)

Het NRC schreef: “Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met ‘DNA”. “De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken”, aldus De Telegraaf. “Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn” oordeelde de Volkskrant en het AD noemde zijn nieuwste voorstelling “magistraal en grenzeloos hard”. Volgens het Parool is het zelfs “het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière.” 

DEN HELDER - Peter Pannekoek is weer terug met ‘DNA’, wees er snel bij voor het te laat is! De voorstelling was eerder al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. Start kaartverkoop Peter Pannekoek

Vrijdag 1 maart 2024, aanvang 20.15 uur. 

Veldhuis & Kemper

Kun je niet zolang wachten en heb je al eerder zin in een goede cabaretvoorstelling? Er zijn nog kaarten te reserveren voor Veldhuis en Kemper (reprise) op donderdag 13 april.
Let op: het is dus een reprise, wat inhoudt dat het een herhaling is van de voorstelling die vorig jaar op 3 maart 2022 in de Kampanje te zien was. Heb je de voorstelling toen niet gezien en houd je van cabaret? Dan is dit echt een aanrader!

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper.

Voor meer informatie www.kampanje.nl